De wensen van Janna en Tessy!

Afgelopen weekend hebben we de wensen van Janna en Tessy uit laten komen.
Janna is, mede met dank aan 013, naar Teddy Swims geweest en heeft ontzettend genoten!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. We gingen naar Teddy Swims in 013 Tilburg. Het was het wachten dubbel en dwars waard, want wat is hij fantastisch live! En wat hebben we genoten. En die stem, zo ontzettend goed. Al onze favoriete nummers kwamen voorbij. Zelfs een traantje weggepinkt. En ook mijn vriend zong uit volle borst mee. Wat was het fijn om hem zo te zien genieten. Mega bedankt, deze avond was er eentje om nooit meer te vergeten!
Janna

En Tessy haar wens was om naar de Beste Zangers Live te gaan en we hebben kaarten gekocht voor haar en haar familie.

Afgelopen vrijdag was het dan zover. Op naar Ahoy met mijn ouders, kinderen en zus. Deze avond kwam precies op het goede moment. Ik heb de chemo’s er net op zitten, en komende week staat er weer een operatie op de planning, gevolgd door bestralingen. Dus net in de ‘pauze’ van de behandelingen even een avondje uit. Wat hebben we er naar uitgekeken met z’n allen. En het was een geweldige avond! Iedereen heeft heel erg genoten van de show. Voor de kinderen was het de eerste keer dat ze zoiets meemaakten dus ze hebben hun ogen uitgekeken. Het was echt heel erg fijn om dit samen te kunnen doen. Even alles vergeten en genieten! Fantastisch dat No Guts No Glory dit mogelijk heeft gemaakt voor ons!! Bedankt voor de mooie herinnering die we dankzij jullie hebben kunnen maken. 

Liefs Tessy

Heel erg fijn dat Janna, Tessy en hun naasten zo hebben genoten!

Steun je onze wensen?
Heel fijn, dank je wel!