Tessy naar De Beste Zangers

Hoi, mijn naam is Tessy. Ik ben 39 jaar, getrouwd en moeder van 2 geweldige kinderen. Een paar maanden geleden kwam ik erachter dat ik borstkanker heb, en sindsdien zitten we in een pittige rollercoaster. Ik heb inmiddels veel onderzoeken, een ingrijpende operatie en veel tegenslagen achter de rug, en ben nu bezig met de chemo’s. Daarna zullen nog bestralingen volgen en een aantal jaren hormoontherapie. 

Ze zeggen altijd “kanker heb je niet alleen”. En dat zie ik ook terug bij de mensen om me heen. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle hulp en steun van alle lieve mensen om me heen! Met name mijn ouders zijn van onschatbare waarde in deze tijd. Zij hebben echt alles voor me over. Gaan mee naar ziekenhuisafspraken, helpen in huis en met de kinderen, en na mijn operatie ben ik zelfs een tijdje bij ze in huis geweest zodat ze voor me konden zorgen. Hoewel ik weet dat ze dat met liefde voor me doen, zou ik ze hier graag op een bijzondere manier voor willen bedanken. Dus toen ik via via van de stichting No Guts No Glory hoorde, wist ik meteen dat ik wilde proberen of ze mij hierbij konden helpen. Muziek speelt altijd een grote rol in ons leven, en er zijn verschillende liedjes met speciale herinneringen. Muziek verbindt in gezamenlijk verdriet, in hoop en in blijdschap. Dus hoe mooi zou het zijn als we samen een mooie muzikale herinnering kunnen creëren. Mijn ouders zijn fan van het programma De Beste Zangers, dus het lijkt me super leuk als we samen naar het concert kunnen gaan in Ahoy. 

De verrassing was groot toen Imke me liet weten dat ze kaartjes voor ons had geregeld! Wat een positieve energie kreeg ik ervan! Na alle tegenslagen is dit een mooi lichtpuntje om naar uit te kijken. Tegen die tijd zijn de meeste behandelingen ook achter de rug, dus kunnen we samen gaan genieten van een geweldige avond en deze ellende even achter ons laten. Mijn zussen willen deze ervaring graag met ons delen en hebben nog een kaartje gekocht zodat zij er ook bij kunnen zijn. Wij kijken er heel erg naar uit met z’n allen!

No Guts No Glory, onwijs bedankt hiervoor!!
Liefs Tessy

Heel graag gedaan!
We hopen dat dit concert jullie samen veel zal gaan brengen.

Wil je ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!