Bestuur

Ruben van Eijk
Voorzitter

Mijn naam is Ruben en ik ben Head of Creative Shop CEE bij Facebook en voorzitter in het bestuur van NGNG.

Wat jaren geleden begon als vrolijk pingpongen op Twitter groeide uit tot een bijzonder waardevol en rijk contact met Ellen. Met het over en weer (h)erkennen van waarden en wensen groeide de betrokkenheid met No Guts No Glory en daarmee de wens om te helpen.

De Stichting is al lang een stevig onderdeel van het contact en ik draag met letterlijk alle liefde bij aan de kracht van No Guts No Glory en ik hoop Ellen, Tineke, Jaap, Imke, de begunstigde(n) en iedereen die NGNG een warm hart toedraagt te kunnen ondersteunen waar mogelijk. Kortom: Uit vriendschap geboren; een groot hart voor NGNG.

Ik ben erg trots dat ik actief kan bijdragen aan de doelen die de Stichting stelt.

Jaap Hermans
Penningmeester

Mijn naam is Jaap. Ik heb in augustus 2020 afscheid genomen van het horeca- en bierbedrijf dat ik in 2012 mee heb opgericht, om mijn hart te volgen en mijn kennis, netwerk op een socialer en maatschappelijker vlak in te zetten. Inmiddels ben ik werkzaam als Coördinator Hospitality bij het Schoenenkwartier en tevens mede-initiatiefnemer van het podcast-platform Doorklink.

Wat begon als een aanmelding als vrijwilliger voor een evenement dat Ellen met de stichting organiseerde, werd snel een mooi (telefoon-)gesprek waar duidelijk uit bleek dat we veel gevoel en ideeën delen over wat kan en moet, met liefde en muziek. Inmiddels heb ik als vrijwilliger mee mogen helpen bij het inwilligen van wensen en het maken van liefdevolle herinneringen voor mensen die dat zo hard kunnen gebruiken.

Ik vind het dan ook een eer dat ik nu als penningmeester in het bestuur van de stichting mag plaatsnemen en op die manier kan bijdragen aan het organiseren en uitbouwen van het liefdevolle en belangrijke werk dat No Guts No Glory verricht. Dat veel wat de stichting organiseert een muzikaal karakter heeft, draagt daaraan bij: muziek biedt hoop, troost en liefde, we ervaren het iedere dag!

Imke van Dun
Secretaris

Ik ben Imke, 41 jaar, woon samen met mijn kinderen Bob en Jade in Hilvarenbeek en werk als WMO-coördinator binnen een zorginstelling.

Begin 2022 kwam ik in contact met Ellen en haar fantastische stichting, helaas met de niet leuke reden dat mijn soulmate, hartsvriendin en toevallig ook nog eens zusje Renske ongeneeslijk ziek was. Ellen weet als geen ander hoe dit voelt, hoe de grond onder je voeten lijkt te verdwijnen en hoe machteloos dit voelt, we raakten dan ook al meteen niet uitgepraat.

Een wens voor Renske, die altijd al the life of the party was, hadden we snel bedacht; een knalfeest met heel veel muziek, vrienden, drank en dansen. Ellen vroeg of ik het leuk vond om het feest actief mee te organiseren en samen met een paar andere vrijwilligers hebben we er echt een te gek feest van gemaakt, om letterlijk nooit te vergeten.

Die avond heb ik Ellen ook al direct toegezegd dat ik graag meer wilde doen. Voor Ellen, die ik als een zeer dierbare vriendin ben gaan zien, voor de stichting, maar vooral omdat ik alle andere mensen in deze situatie dit ook zo gun.

Want het is zo bijzonder en zo belangrijk om lichtpuntjes te blijven houden en te blijven genieten, al lijkt alles af en toe nog zo zwaar en donker. No Guts No Glory maakt deze lichtpuntjes mogelijk en ik kan niet in woorden uitdrukken hoe waardevol deze momenten voor ons zijn geweest en zullen blijven.

Ik ben trots dat ik onderdeel van het bestuur mag zijn en mij daarnaast als vrijwilliger inzet bij het organiseren en uitvoeren van wensen!