Ambassadeurs

Raven van Dorst

Hoi, ik ben Raven van Dorst en ik zet me met trots in voor een stichting als No Guts No Glory. 

Als muzikant weet ik als geen ander wat muziek met een mens kan doen; hoe het kracht kan geven, zorgen kan doen vergeten, herinneringen kan maken en doen oproepen. Juist in tijden van ziekte is muziek een onmisbare metgezel, die soms nog wel eens wordt ondergewaardeerd of onderschat.

Ik vind het prachtig om te zien hoe NGNG de magische werking van muziek distribueert en faciliteert onder een ieder die daar behoefte aan heeft in zware tijden overschaduwd door kanker, en zo wellicht de donkerte iets lichter kan maken, voor zowel de zieke als de mantelzorger, de familie en vrienden. Voor iedereen die hiermee te maken krijgt. Dat is nodig. En dat wil ik supporten. Het liefst met een beetje teringherrie.

Raven


Foto: Jessie Kamp

Michiel Veenstra

Door mijn jarenlange ervaring als radio-dj weet ik door de duizenden reacties die ik in de loop van de jaren heb ontvangen van luisteraars wat muziek kan doen met je. Het herinnert, pept op, ontroert en biedt troost. Dat is vaak fijn, maar soms ook echt noodzakelijk. En als het een noodzaak wordt, dan is het belangrijk dat er No Guts No Glory is om daarin bij te staan.

Michiel