Petra naar Coldplay

We lieten de wens van Petra uitkomen.

Wat een ervaring en beleving. Alle nummers die wij het mooist vinden werden gezongen. En bij ons nummer The Scientist, keken we elkaar toch wel even aan met een brok in mijn keel.

September 2020 paar dagen na mijn diagnose werd ons verteld dat het beter was om aan mijn uitvaart te denken en te regelen. En koos het nummer The Scientist als nr. 1 bij de uitvaart. Nu juli 2023 vieren wij nog steeds de liefde en het leven.🥳Dan als het nummer in zo’n show wordt gezongen, komt het wel even binnen.
Maar geeft het zeker meer kracht dan verdriet.

Ik ken jullie al via lotgenoot Sascha, ‘Dansen met Sas’. En beseffen elke keer meer, dat je van alles moet proberen te genieten, ondanks al het verdriet en helaas de pijn. Nou gisterenavond is dat gelukt hoor!!

Even saampjes zonder kinderen, tijd voor elkaar en de muziek… genoten ❤️💯

Dank jullie wel💐🥰

Liefs Petra Tondini

Met de steun van donateurs kunnen wij muzikale wensen realiseren.
Dank je wel, want het maakt echt verschil.