Vrijwilligers

Naast de vele mensen die zich ad hoc inzetten voor No Guts No Glory, hebben we ook een vaste groep fantastische vrijwilligers. Op alfabetische volgorde van hun voornaam:

Foto Bregje BoerBregje Boer
Mijn naam is Bregje Boer, 33 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en zoon in Maastricht. Begin 2013 ben ik via mijn broer in contact gekomen met Stichting No Guts No Glory. NGNG spreekt mij aan vanwege de transparante, laagdrempelige en stoere manier van werken. Niet wegkruipen in een hoekje, maar juist vol de strijd aangaan, met zoveel mogelijk lawaai (gitaren) en positieve energie (glitters)! Ik houd mij voornamelijk bezig met aanvragen voor prijsvragen, wedstrijden,  sponsoring. Ik stel hierbij schriftelijke verzoeken op in de stijl van NGNG: helder en direct met de nadruk op onze positieve instelling. Geen smeekbedes om geld, maar vertellen waarom NGNG zo’n goed doel is! We hebben we in 2013 een kerngroep van vrijwilligers opgericht, waarmee we al een aantal successen hebben geboekt, iets dat enorm veel positieve energie geeft. Hierdoor krijgen we de bevestiging dat ons werk zin heeft en dit vergroot de drive om door te gaan!

Karin WagemakersKarin Wagemakers
Ik ben Karin Wagemakers en woon samen met mijn drie grote liefdes, Richard, Rosheen en Tori en drie kattige liefdes, Doerak, Lolo en Sirius. Ik leerde NGNG kennen via Twitter. Goed willen doen door iets te doen, daar was ik al een tijd mee bezig. Bij No Guts No Glory vond ik wat ik zocht. Geen gejank maar gelach en liefde, muziek in mijn oren. In ons huis wordt jam, sambal, gelei en compote gemaakt met fruit van eigen moestuin, fruit van andere moestuinders en Spaanse pepers uit de hobbykas voor No Guts No Glory. Liefde in potjes en dat proef je.

Foto Laila van Hooff - KurverLaila van Hoof
Ik ben Laila van Hooff-Kurver, moeder van 4 geweldige mensen en vrouw van een entrepreneur. Ik ben regelneef, organizer en krijg vijf kwartier in een uur gepraat. Ik kan echter ook erg de stilte opzoeken. Mijn interesses zijn vooral mode en styling, antieke sieraden en boven alles mijn gezin. Via Twitter ben ik met Ellen Gerritsen en No Guts No Glory in contact gekomen. De attitude van de stichting spreekt me zo aan door de directe taal die er gesproken wordt, de duidelijkheid van acties en het ‘met zijn allen’ zorg dragen voor de ander. Mijn moeder is op heel jonge leeftijd overleden aan kanker en in die periode was er veel hulp, een enorme saamhorigheid van vrienden en mensen om haar heen. Voor mij is No Guts No Glory eigenlijk ook zo: met zijn allen mooie dingen doen, anderen helpen. Zorg verlichten. Ik geloof heilig in samenwerking en elkaar de hand toereiken.

Foto Natasja ColiNatasja Coli
In 2013 zag ik van dichtbij hoeveel steun, moed en kracht No Guts No Glory gaf aan mijn schoonzus Annemiek. De achterban van No Guts No Glory, mensen die haar soms niet eens kenden, zetten zich allemaal in voor háár doel: hoop op genezing en onbetaalbare extra tijd met haar kinderen. En wat een mooie tijd heeft zij gekregen!
Er zijn veel mensen die dezelfde strijd leveren als Annemiek deed. Al die mensen gun ik zó enorm hetzelfde als No Guts No Glory voor haar heeft kunnen betekenen. No Guts No Glory MOET groeien! Omdat ik wil dat ze meer mensen kunnen helpen zet ik me in voor No Guts No Glory. Iedereen beschikt over talenten. Iedereen is wel goed in iets. Met mijn acties (No Presents No Glory, Dance4Glory , hardlopen met het NGNG-runningteam) wil ik laten zien dat iederéén zich in kan zetten om de naamsbekendheid van No Guts No Glory te vergroten en om geld in te zamelen voor No Guts No Glory. Begin gewoon. Denk klein. Dan wordt het vanzelf groot!

foto-reneRene Oude Vrielink