Dagmar naar CAS!

Afgelopen weekend hebben we de wens van Dagmar uit laten komen.

Op zaterdag 29 juni was het eindelijk zover. Ik ging samen met Frank naar Concert at Sea! 

‘s Ochtends hebben we onze drie schatjes ondergebracht bij vrienden en familie. En vervolgens hop de auto in naar de mooie Zeeuwse kust. Met een voorspoedige reis kwamen we aan bij ons Fletcher Hotel Duinzicht. Een prachtig statig pand met mooie kamers. Even een klein foto momentje genomen, omdat we tien jaar geleden getrouwd zijn bij Fletcher, maar dan in Noordwijkerhout vlakbij “onze kust”. Na het uitwisselen van een aantal liefdevolle blikken was het rennen naar de pendelbus en binnen no time stonden we op het grootse Concert at Sea. We hadden een toplocatie op het comfort deck, wat onze uitvalsbasis werd. Het eerste optreden wat we mee mochten maken was van Flemming, fantastisch. Hij maakte er echt al een feestje van en de sfeer zat er goed in. Daarna even genieten van de kust en naar het strand met nog steeds een heerlijke zon. Het leven werd even niet beter. 

Na een rondje reuzenrad terug naar het comfort deck voor Davina Michelle. Wat was ze ongelooflijk goed. Het nummer “duurt te lang” gefilmd voor mijn kinderen, die thuis hebben zitten mee blèren (maar niet zo hard als hun moeder). Het optreden was nog niet afgelopen of er komt iemand naar me toe die vraagt of ik Dagmar ben en hij stelt zich voor als Peter van Bløf. Ik viel bijna om van verbazing. Een bekende Nederlander komt naar mij toe om zich voor te stellen en niet zomaar iemand, maar gewoon de bassist van Bløf. Peter was super sympathiek en na een leuk gesprek verdween hij weer achter de coulissen. Een kwartier later drong het me pas door wat er was gebeurd. En verbijsterd zei ik tegen mijn man: “ik ben gewoon vergeten om dank je wel te zeggen”. Dus bij deze, dank je wel! Op dat moment kon mijn dag niet meer stuk. 

Toen kwam het optreden van Bløf (na ook weer ontzettend te hebben genoten van Chef’Special en Racoon). Een enorme mensenmassa stond mee te zingen op alle fantastische liedjes, waar ik natuurlijk keihard aan meedeed. Ik heb wat filmpjes gemaakt zodat wanneer ik zieker word ze kan terugkijken. Naast mijn favo liedjes, was er een prachtig emotioneel moment met het nummer “Dichterbij dan ooit” met duizenden lichtjes. De lichtjes die (voor mij) schenen voor iedereen die we verloren hebben… Voorlopig hoor ik daar nog niet bij en sla ik nog lekker de armen van mijn lieffie om me heen met het nummer “Omarm me” waarmee tevens het concert eindigt. 

Op de weg naar de uitgang nog heel even mijn gabber skills laten zien bij Partysquad om vervolgens weer helemaal blij en gehyped terug te gaan in de party bus. Net een klein extra cadeautje. Wat een fantastische dag was het toch. Ik kijk met heel veel plezier terug naar een fantastisch festival en ik ga mijn best doen om nog even door te leven zodat ik nog wat feestjes mag meemaken. Deze sluit ik in mijn hart. Dank je wel No Guts No Glory!! En dank je wel iedereen die dit prachtige doel steunt.
Liefs,
Dagmar

Mede met dank aan Agents After All voor de comfort dagkaarten en daarnaast boekten wij een mooi hotel.
Heel fijn dat jullie zo genoten hebben lieve Dagmar!

Help jij mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel
.