Monique naar Oerol

We hebben de wens van Monique uit laten komen.
Toch nog naar Oerol kunnen gaan, wat zijn we blij dat het haar is gelukt!
Met liefde regelden we de toegang, de voorstellingen die ze zo graag wilde meemaken, de overtocht en ook 2 hotelovernachtingen zodat ze goed kon rusten.

Zondag 9 juni vertrokken wij naar Harlingen, waar wij op de boot stapten naar Terschelling. Overal was het gezellig druk; veel bezoekers van het Oerol Festival. We werden goed ontvangen in het hotel dat op steenworp afstand van de boot lag. 
Nadat we relaxed (meditatie) uit de voorstelling kwamen van Bogaert en van der Schoot, zijn we lekker een hapje gaan eten. 
‘s Avonds bezochten we Club Gewalt met mooie dans en muziek. 
Chaotisch, mooi en indrukwekkend met tussendoor het geblaat van de geiten die in het achterste gedeelte van de schuur verbleven. 
Ook dat zijn de charmes van Oerol. 
De eerste dag was alvast geslaagd!

De volgende dag regende het 12 uur lang vreugdetranen, waardoor we de dag iets anders moesten invullen. 
We bezochten het festivalhart De Deining, maar op het strandgedeelte regenden we compleet weg. ‘s Avonds lekker gegeten in een tapasbar en daarna naar een uitverkochte loods voor een optreden van S10. 
Dat was een kadootje, de houten reet meer dan waard. 
Mooie ontroerende teksten, begeleid door topmuzikanten. 
Met warme thee, chocomel en een tripel sloten we in het hotel deze zeer bijzondere dag af. Dinsdag nog koffie gedronken met de coördinator toegankelijkheid van Oerol. Samen met Imke van NGNG hebben zij alles geregeld. Het waren twee leuke en natte dagen waar onze ambities groter waren dan haalbaar was. 
Maar wat we hebben beleefd, was een feestje! Dank aan No Guts No Glory en dank aan Jacqueline van Oerol

Heel graag gedaan!

Wil je ons steunen?
Dank je wel, ook namens onze begunstigden.