Zarah naar Måneskin

We hebben afgelopen weekend de wens van Zarah uit laten komen.

Na een lange rit, inchecken bij het (heerlijke) hotel en een hapje eten waren we om 19 uur op dé plek waar Måneskin optrad in Hannover. Een parkeerplek vinden was ingewikkeld en we kwamen er bij de ingang achter dat we de kaartjes nog 800 meter verderop op moesten halen maar daarna waren we binnen! Precies op tijd voor het eerste akkoord! 
Wat een vibe! Op de achtergrond ging de zon onder en Måneskin gaf een geweldige show weg.
Zarah kon de lichtshow zien, dat vond ze prachtig! Ze genoot van de muziek en de sfeer. Twee uur staan was wat veel maar gelukkig heb ik een rug die wel wat kan hebben. Ze heeft, op mijn rug, gedanst, geschreeuwd, gelachen, gezongen en geklapt. Op de weg terug naar het hotel riep ze ‘dit staat in de top 3 leukste dingen die ik ooit meegemaakt heb!’

Zarah houdt enorm van Playmobil en had thuis gelijk alles nagemaakt.

NGNG bedankt voor een avond om nooit meer te vergeten ❤️
Lobke, de moeder van Zarah

Lieve dappere Zarah, we hebben dit met heel veel liefde voor jou geregeld!

Help ons muzikale wensen uit te laten komen:

Volg je ons al op Instagram?