Simone naar DTRH festival

Afgelopen weekend kwam de wens van Simone uit.

Wat een fijne dag op Down The Rabbit Hole hebben wij gehad!
Alles klopte aan deze vrijdag. Het heerlijke weer, de festivalstemming, de geweldige optredens die ik zag en dat samen mijn allerliefsten. Maar ook de autorit met Hendri, die mij vanuit NGNG kwam halen en brengen droeg bij aan mijn goede stemming. Dat iemand dat zomaar voor mij doet, zo’n lange autorit. En dat ik met een totaal onbekende zo’n fijne klik heb, heel bijzonder.

Deze 24 uur op DTRH waren voor mij precies wat ik nodig had om mij weer het gevoel te geven ‘ik leef nog’ en als oppepper voor de periode van bestraling en chemotherapie die nu voor mij start. Muziek is zó belangrijk voor mijn gezin en mij. Dat wij dankzij NGNG nog weer een keer samen naar een festival konden is echt een groot cadeau. Dank jullie wel!

Lieve Simone, wat fijn dat het jou en je gezin zoveel heeft gebracht!
Wij wensen je veel sterkte met de behandelingen die gaan komen en hopen dat deze herinnering je veel kracht mag blijven geven.

Help jij mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, want het maakt echt verschil.