Simone naar Down The Rabbit Hole

Mijn naam is Simone, ik ben 55 jaar. 

In maart 2021 kreeg ik te horen dat ik uitgezaaide longkanker, stadium 4 heb. 

Nooit gerookt, bij mij is de EGFR-mutatie de veroorzaker. Dankzij trajectgerichte therapie ging het de afgelopen twee jaar best goed met me. Helaas bleek ik maart dit jaar nieuwe uitzaaiingen in mijn bekken te hebben. Ik zit nu te wachten op nieuwe uitslagen en een behandelplan daarvoor. 

Mijn vriend, 19-jarige dochter en ik zijn grote muziek-en festivalliefhebbers. En het plan was om dit jaar naar Down the Rabbit Hole te gaan. We hebben een yurt gehuurd op het Rabbit Resort, zodat ik in de meest luxe omstandigheden het festival kon meemaken. Helaas, ben ik door de nieuwe uitzaaiingen afhankelijk van een rolstoel, ik heb weinig energie en omdat wij geen auto (ook geen rijbewijs) hebben zagen wij geen kans meer voor mij om heen te gaan.

Een lieve vriendin heeft toen NGNG ingeschakeld met de vraag of zij mij naar het festival kunnen brengen en dat kan! 

Daar zijn wij ontzettend blij mee. Niet alleen omdat ik hierdoor toch 1 dag en nacht heen kan, ook omdat mijn vriend en ik precies dit weekend vieren dat wij elkaar in 1998 leerden kennen op het Glastonbury Festival. Hoe fijn om dit samen met onze dochter te kunnen vieren. 

We gaan zorgen dat Simone naar Down The Rabbit Hole wordt gebracht en de volgende dag weer thuis gebracht wordt. Ze krijgt een polaroid camera mee om foto’s te kunnen maken op DTRH. Simone gaf namelijk aan dat ze thuis een polaroid collage heeft van Glastonbury 1998 en dat ze die graag zou willen aanvullen met foto’s van DTHR 2023. We wensen jullie een super fijne tijd toe samen op het festival!

Met de steun van donateurs kunnen wij meer van dit soort muzikale wensen realiseren. Help je mee?

Dank je wel.

No Music No Glory!