Hannah’s wens

We lieten de wens van Hannah uitkomen.

Het was een avond om nooit meer te vergeten, een avond voor mij, maar zeer zeker ook voor alle aanwezigen die mij zo enorm hebben bijgestaan in de periode dat ik dit het hardste nodig had. 
En in het bijzonder voor mijn lieve man die tijdens en ook na mijn behandelingen de grootste klappen moest vangen.
Kanker heb je samen.. 

Het liedje ‘Niemand’ van Re-Play was mijn mantra in de moeilijkste periodes tijdens en na kanker, waarin ik mij zó verloren voelde. 
Ik was zo ontwricht geraakt van mijn gevoel om te overleven en mijn relatie had het ook zwaar. ‘Niemand’ is mijn liedje voor mijn lieve Ehsan, waardoor ik steeds weer bij mijn gevoel kon komen wanneer ik het allemaal niet meer zag zitten. 

Zo kon ik weer verzachten en mezelf kon toelaten om te mogen huilen om liefde te blijven voelen en te durven hopen dat alles weer goed zal komen, wat dat ook mag zijn. We hebben er zo vaak naar geluisterd samen,  maar Re-Play dan speciaal voor ons te horen optreden, het was ALLES. 

Het was de bezegeling dat we een moeilijke tijd zijn overkomen, dat liefde alles is wat er overblijft wanneer gezondheid, geluk en al het materiële je worden ontnomen, maar ook dat we weer mogen loslaten en de toekomst met goede hoop tegemoet gaan. Muziek is dé manier voor mij om gevoel en woorden te vinden voor datgene dat niet uit te leggen is op geen enkele andere manier. 

Liefs,
Hannah

Lieve Hannah, hoe jij staat te stralen op de foto’s zegt genoeg over hoeveel verschil het maakt dat we jouw wens hebben laten uitkomen.
En dat vinden we heel erg fijn!
Dat muziek jou en jullie maar alle kracht mag blijven geven.

Help je mee om meer muzikale wensen te realiseren?

Dank je wel!
Het maakt echt verschil