Silke (22) ging naar Sam Smith!

Deze week lieten we de wens van Silke uitkomen.Gisteren ben ik met mijn nicht bij Sam Smith geweest. Ik heb bij weinig mensen dat ik ontroerd raak van hun stem, maar Sam heeft mij echt weten te raken. Diens show was in ieder opzicht geweldig: de achtergrondzangers, de dansers, de choreografie, de muzikanten en de kleding. Het was een fantastische show waar ik samen met mijn nicht enorm van heb kunnen genieten. Ik ben momenteel nog helemaal aan het nagenieten door middel van de filmpjes, maar natuurlijk ook de herinneringen aan het concert. Ik wil stichting NGNG onwijs bedanken voor het verzorgen van dit uitje waarbij zij mijn wens in vervulling hebben laten gaan. 

Echt enorm bedankt voor deze kans lieve Tineke en Ellen! Ik waardeer het enorm.

Lieve groet,
Silke Ritsema 

Heel graag gedaan lieve Silke, geniet nog heerlijk na van deze avond!

Help je mee om meer muzikale wensen te realiseren?

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.