Sylvia ging naar Boyzlife!

We hebben de wens van Sylvia uit laten komen.

Wauw ik mocht naar Boyzlife!
Ik ben altijd al gek op boybands geweest en hier moest ik bij zijn. Brian van Westlife en Keith van Boyzone samen in het theater.
Mijn vriend en ik werden 17.00 opgehaald door een taxi om naar Carré in Amsterdam te gaan. We hadden nog even tijd om vooraf te eten en om 20.00 begon de show. Natuurlijk ging iedereen staan tijdens de hele show, HAHA. Brian was jarig dus tussendoor werd ook met het hele publiek gezongen voor hem.  

Na het optreden was ook nog een meet en greet geregeld, dit was echt geweldig en ik werd door veel mensen herkend. Brian en Keith kwamen eerst naar Paul en mij en we maakten een praatje en er werden foto’s gemaakt. Daarna hebben we nog even wat gedronken en mochten we heerlijk vermoeid de taxi in naar huis.

Een avond om nooit meer te vergeten ❤️

Liefs Sylvia en Paul

Wensen kunnen we alleen blijven laten uitkomen met de steun van donateurs.

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.