Eva’s 25 for life

Vorige week lieten we de wens van Eva uitkomen.

31 maart een dag om nooit meer te vergeten. 25 for life was fantastisch! 

Hoe moeilijk ik het vind dingen uit handen te geven, heeft stichting No Guts No Glory dit zoooo mega mooi en goed gedaan allemaal voor mij.
Alles was er, een photobooth, silent disco, Mattie Valk als DJ, fotograaf, videograaf, taart, een frietkar, rustruimte, visagist. Zeg maar dus ALLES.

Voor mij was deze dag zo waardevol, ik stond volledig aan en rond 22:00 was ik eigenlijk al op! Maar we gingen door en ik heb zo genoten, gedanst met de mensen die ik lief heb en gekletst alsof het de laatste keer is. Mijn verjaardag gevoel overheerste maar ik stond zeker stil dat sommige mensen de laatste keer kan zijn dat ik ze zag. 

Ondanks dat hebben we er allemaal geen ding van gemaakt.

Ik ben ultra dankbaar voor dit feest en hoe goed het wel niet was georganiseerd. Iedereen had het naar zijn zin! Ik voelde mij prachtig met mijn make up, kleding en sieraden. Gratje had ik binnen 1 uur alweer afgezet en ging lekker met mijn zachte haren verder. Dit voelt als Eva. 
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat ik zo dankbaar ben dat ik dit mee heb kunnen maken. 
Alle liefde voor deze mensen die er waren en het hebben geregeld ❤️

Oja je kan altijd blijven doneren aan NGNG zodat andere lotgenootjes ook zoiets moois kunnen ervaren. 
Eva

Lieve Eva, we hebben dit met zoveel liefde georganiseerd voor jou!
We hopen dat je hier nog zo lang mogelijk van kan nagenieten.

Met dank aan Carmen, Imke, Manou, Marijke, Sander, Valerie, Esther, Mick, Ben, Ellen, Groenrijk Den Bosch, De Boemel, Sven, Joep, Willie’s Worstenbrood, Mitchel van het Frietfestijn, Bumble Fun, Wilco en Mattie Valk.

Wensen kunnen wij enkel uit laten komen met steun van onze donateurs.

Dank je wel!
Het maakt echt verschil.