Dag Michel

Begin januari kregen we de wens (https://www.stichtingngng.nl/2022/02/11/michel-wil-dirigeren/) van Michel binnen.Hij wilde nog zo graag een orkest dirigeren en dan het liefst een symfonie van Mozart. Michel was toen al behoorlijk ziek, maar vooral ontzettend gedreven. Hij wilde dit ├ęcht heel graag.

Vol enthousiasme begon hij aan de door ons geregelde muzieklessen en op 14 maart kwam zijn wens uit (https://www.stichtingngng.nl/2022/03/15/maestro-michel/). In een vol Concertgebouw, maar vooral omringd door zijn familie en vrienden, dirigeerde Michel een stuk uit Mozarts Symfonie nr. 40. Niet alleen met zijn dirigeerstokje, maar met heel zijn hart.

We zijn dankbaar dat we zijn wens versneld hebben kunnen laten uitkomen. Want het beeld van hem daar op het podium, stralend, ondanks de pijn en de bijwerkingen van de behandelingen; het was hem ‘gewoon’ gelukt! En wat waren we niet alleen onwijs trots, maar bovenal blij voor hem.

Michel is gisteravond overleden. Hij heeft 38 jaar mogen worden. We wensen zijn familie en vrienden alle kracht en liefs van de wereld toe.

Team No Guts No Glory