Maestro Jules helpt Michel dirigeren

We deelden laatst de wens van Michel: https://www.stichtingngng.nl/2022/02/11/michel-wil-dirigeren/ die zo graag een orkest wil dirigeren en dan het liefst tijdens een symfonie van Mozart.

Ondertussen heeft hij de eerste 2 lessen gehad en konden we hem nog blijer maken!

We werden namelijk benaderd door dirigent Jules van Hessen, oftewel Maestro Jules. Jules wil op een inspirerende en verbindende manier de bewegende kracht en de kwaliteit van klassieke muziek met zoveel mogelijk mensen delen. Dit doet hij door zijn publiek als uitnodigende, soms ondeugende, maar altijd inhoudelijke gids mee te nemen in de wereld van de orkestmuziek.

Jules en Ellen spraken gisteren af om alles te bespreken en konden daarna Michel, nog net voor zijn bestraling begon, fijn nieuws brengen. De komende 2 weken gaan we alles op alles zetten om Michel klaar te stomen voor iets groots en geweldigs. Want op 14 maart is er in het Concertgebouw een ‘Maestro Jules onthult’, waar Jules op unieke wijze klassieke muziek aantrekkelijk en toegankelijk gaat maken voor iedereen. Het Maestro Jules orkest zal Mozarts 40ste symfonie ten gehore brengen.

En onze Michel zal deze avond een stuk gaan dirigeren! Zijn grote wens zal in vervulling gaan, en hoe!

In het Concertgebouw en hopelijk met zoveel mogelijk mensen die hierbij aanwezig willen zijn om Michel tot steun te zijn en vooral om hem te zien stralen.

Wil je erbij zijn? Kaarten bestel je via deze link: 
https://www.concertgebouw.nl/concerten/1034017-maestro-jules-onthult-mozarts-symfonie-nr-40

Vanmiddag gaat Jules op bezoek bij Michel thuis om hem te coachen. We zijn Jules meer dan dankbaar dat hij ons wil helpen deze bijzondere wens nog mooier te maken!

Zet ‘m op Michel!
En op 14 maart zijn wij erbij!

We hopen dat jullie willen (blijven) bijdragen, zodat wij dit soort bijzondere muzikale wensen uit kunnen laten komen. Dank voor de steun: https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Het maakt echt verschil.