Wens voor Peter II

Afgelopen zondag was het zover, de wens van Peter (https://www.stichtingngng.nl/2021/10/24/wens-voor-peter/) mochten we laten uitkomen! Samen met zijn gezin en in z’n Stones shirtje ging hij naar poppodium So What in Gouda.

Lichtelijk overdonderd omdat ze na 2 jaar dan toch eindelijk weer live muziek konden beleven, en dan ook nog eens in een privé setting alleen voor het gezin, namen ze plaats. Allereerst kregen ze de fantastische illustratie die Roel Smit maakte. Drankjes en hapjes werden neergezet en het concert kon beginnen.

Voor deze wensen hadden we de band Stones Sessions geboekt (en uiteraard netjes betaald, want deze tijden zijn al moeilijk genoeg voor artiesten). Wat deden ze het geweldig!

Het is natuurlijk heel anders optreden voor 5 man, waar ook nog eens aan lading bij komt kijken omdat dit gezin zo graag nog één keer samen wilden genieten van muziek van de Rolling Stones, maar de band voelde alles perfect aan en gaven een super show weg.

Het was prachtig om te zien hoe Peter genoot, dat was precies de bedoeling en dit pakt niemand hem meer af!

Hier nog een aantal fijne beelden, gemaakt door fotografe Renske Holwerda, die belangeloos kwam helpen waarvoor dank!

Graag bedanken we poppodium So What voor hun inzet, enthousiasme en alles waar ze mee geholpen hebben om de wens van Peter zo mooi uit te laten komen. En uiteraard de Stones Sessions!

Lieve Peter en familie, we wensen jullie nog zoveel mogelijk tijd samen en hopen dat deze dag jullie wat extra kracht heeft mogen geven.

Wil je bijdragen aan onze bijzondere wensen?
Steun ons: 
https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Het maakt echt verschil.