Update Antonios

We krijgen veel vragen over hoe het nu gaat met onze grote kleine vriend Antonios (https://www.stichtingngng.nl/2021/07/29/wens-voor-antonios/) dus het is tijd voor een update.

Antonios heeft hele zware maanden gehad. Het grootste deel bracht hij door in het ziekenhuis. De behandeling zorgt veel veel complicaties, waar hij zich zó dapper doorheen slaat. Al hadden we gehoopt dat zo’n lief klein ventje dit allemaal niet mee hoeft te maken.

Eén van de bijwerkingen van alle chemo is dat Antonios zijn gehoor aan het verliezen is, wat zijn moeder erg verdrietig voor hem vindt maar zij wil uiteraard maar 1 ding, en dat is dat Antonios helemaal beter mag worden en dat de behandelingen ervoor gaan zorgen dat de kanker weg zal gaan uit zijn lijfje.

Binnenkort volgt weer een lange opname, van minstens een maand, vanwege een hele zware chemokuur.

Het voorzichtige goede nieuws is, dat op de laatste scan bleek, dat de tumoren een beetje aan het slinken zijn. Het gevaar is nog niet geweken maar alle artsen en specialisten werken hard om hem beter te maken.

Op de achtergrond geven wij de zeer nodige mentale ondersteuning en helpen wij met rekeningen betalen. Wij hopen dan ook dat jullie ons blijven steunen, zodat wij dit gezin kunnen blijven steunen maar we hopen nog vele malen harder, dat Antonios hier zo goed mogelijk doorheen mag gaan komen.

Alle liefde naar Antonios en zijn familie!
Ze kunnen het nu heel goed gebruiken.

Wil je ons helpen dit gezin te ondersteunen?
Dat kan via: https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/
Het maakt echt verschil.
Dank je wel.