Wens voor Antonios

Zaid (46) en Roda (33) zijn ouders van drie kinderen: Cristi (12), Carlie (8) en Antonios (1). De familie uit Enschede heeft pasgeleden het verschrikkelijke nieuws te horen gekregen dat zoontje Antonios een kwaadaardige hersentumor heeft. Vanaf dat moment staat hun wereld op de kop.

Antonios is sinds begin juli 5 á 6 keer per week in het Prinses Máxima ziekenhuis te Utrecht. Zijn familie is er dan uiteraard ook de hele week en verblijft in het Ronald McDonald Huis. Na zo’n een intensieve week krijgt hij twee weken een soort “pauze”, maar moet dan tussendoor wel naar Utrecht voor onderzoeken en gesprekken met zijn specialisten. De behandeling duurt 1,5 jaar, met een verwacht slagingspercentage van 50%.

De ouders van Antonios doen er alles aan om er het beste van te maken, maar hier komt heel veel bij kijken. Sinds de ziekte van hun zoontje is het financieel één en al onzekerheid voor de familie. De moeder van Antonios heeft vanaf oktober geen recht meer op een WW-uitkering en de vader zal de ziektewet ingaan en daardoor gekort worden op zijn salaris. Daarnaast hebben ze nog twee jonge dochters, waar natuurlijk ook voor gezorgd moet worden.

De wens van de familie is uiteraard dat hun zoontje en broertje beter mag worden, maar ze hebben momenteel zoveel zorgen die alleen maar stress veroorzaken in deze moeilijke periode. Door een mager inkomen zijn alle extra kosten die er nu bijkomen door zo vaak naar het ziekenhuis te moeten een last voor de ouders en uiteraard lopen de vaste lasten thuis gewoon door.

Wij van Stichting No Guts No Glory vinden dat deze familie al genoeg zorgen heeft en hebben besloten om dit gezin de komende 1,5 jaar te gaan ontzorgen. Het behoorlijk grote deel van de kosten die de verzekering niet gaat dekken, gaan wij op ons nemen. Ook gaan we het gezin ondersteunen waar nodig, en fijne dingen regelen voor Antonios en zijn zusjes, zodat ze tussen alle behandelingen en zorgen door, ook ‘gewoon nog even kind’ mogen zijn.

Wij vragen jullie ons te helpen, zodat wij Antonios en zijn gezin langere tijd kunnen gaan ondersteunen. Dit kan door een bedrag over te maken, of donateur te worden: https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu/. Laten we samen zorgen dat dit gezin zich volledig kan gaan richten op de behandelingen en laten we heel hard hopen dat dit mooie ventje beter mag worden. Alvast bedankt voor de steun, het maakt écht verschil.

Wij gaan jullie op de hoogte houden.