Zangles voor Madelinde!

We vinden het heel erg fijn dat we Madelinde blij mochten maken door haar te vertellen dat wij een jaar lang zanglessen voor haar gaan regelen en deze volledig vergoeden.

‘Hallo lezers, ik ben Madelinde en ik kreeg in 2020, vlak voor mijn 26e verjaardag de diagnose acute leukemie. Na twee maanden kwakkelen en vage gezondheidsklachten belandde ik op dinsdagavond in het ziekenhuis en werd met spoed een behandeling in gang gezet. Dezelfde nacht nog begon ik met chemo. Inmiddels zijn we een poosje verder en is de situatie gelukkig weer onder controle! Wat een rollercoaster was 2020! 

Via Ryanne van Dorst kwam ik Stichting NGNG en dus de muzieklesactie voorbij komen op Instagram. Wat een gave actie! Ik heb me opgegeven voor zangles. Ik hou van muziek, ik kan er mijn emoties in kwijt en ik denk dat zingen me goed zou kunnen helpen met de verwerking van dit jaar en de gevolgen van de ziekte waar ik mee moet leren dealen. Ik kan niet wachten tot ik kan beginnen, maar alvast een dikke dankjewel voor Stichting NGNG! Groetjes, Madelinde’

Wil jij ook muziek- of zangles? Kijk dan even hier: https://www.stichtingngng.nl/2020/12/01/10-jaar-ngng-wie-gun-jij-muziek/