No Guitars No Glory

We kregen een enorme verrassing vandaag van Paul en Stefanie.
Paul schreef ons:

Surprise monday! No Guts No Glory bestaat 10 jaar. Zij organiseren bijzondere belevenissen en laten wensen in vervulling gaan voor mensen met kanker. Omdat zij geloven in de kracht van muziek, zullen veel wensen een muzikaal karakter hebben.

Omdat de stichting 10 jaar bestaat gaan zij een aantal mensen ondersteunen die een wens hebben om op muziek te gaan maken. Dit kan op een gitaar zijn maar ook drummen, zingen of bas spelen etc. Hoe cool is dit?

Vorige week is er al iemand mega blij gemaakt met een gitaar plus gitaarlessen.

Namens onze shop komt er een hele mooie Ibanez jullie kant op. Het is de stichting meer dan gegund en ik weet zeker dat deze gitaar een goede bestemming gaat krijgen. Namens The Guitar Master Shop ” Congratz ” met 10 jaar inzet!

Keep up the good work!

Greetz,Paul en Stefanie

We zijn hier echt ontzettend blij mee en gaan daar heel graag iemand mee verrassen.

Wil jij deze vette gitaar én muziekles? Kijk dan even hier https://www.stichtingngng.nl/2020/12/01/10-jaar-ngng-wie-gun-jij-muziek/ want deze gitaar moet heel snel in de handen liggen van iemand die ‘m goed kan gebruiken.

Super bedankt https://www.webshop.theguitarmaster.nl/!