Feest voor Lisa!

Zaterdag 27 juni was het eindelijk zover, het feest voor Lisa!
De ouders van Lisa hadden ons benaderd om de wens van hun dochter te laten uitkomen (https://www.stichtingngng.nl/2020/01/12/wens-voor-lisa/) en met veel liefde zijn we daarmee aan de slag gegaan.

Het had wat voeten in de aarde vanwege alle Corona maatregelen maar gelukkig werd er goed met ons meegedacht door betrokken partijen en gaven de artsen van Lisa toestemming haar operatie te plannen ná het feest.
Omdat dit feest zo ontzettend belangrijk voor haar was.

Carmen (https://ontwerpheld.nl/) maakte deze uitnodiging

De dag begon bij Team Kappers in Helmond, waar kapster Desiree en visagiste Iriss van de Ven, Lisa (nog) mooier maakten en haar bijzonder lieten voelen.

Lisa houdt heel erg van mooie auto’s en toen Daisy van Dijk dit hoorde, besloot ze te willen helpen.
Met haar Porsche haalde ze Lisa op om een flink stuk te rijden en uiteindelijk naar het kasteel in Helmond te gaan voor een fotoshoot.
Daar stond Hans Baggermans (http://baggermansfotografie.nl/) haar op te wachten om prachtige foto’s te maken van Lisa.
Hans heeft later ook foto’s van het feest gemaakt.

Ondertussen was Imke Vis (https://www.iv-events.com/) aan het helpen om de kroeg waar het feest was heel mooi en vrolijk te versieren.
Ze kent Lisa en daarom had ze contact met ons gelegd omdat ze graag wilde helpen.


Het feest vond plaats in Lokaal 42 in Helmond (https://www.lokaal42.nl/).
Uitbater Jurr heeft ons erg geholpen met dit feest, door mee te denken, zijn kroeg open te stellen en te helpen met alle Corona maatregelen.
Om iets voor 15:00 kwam de Porsche over de markt van Helmond gereden. Jurr had daar toestemming voor geregeld bij de gemeente en ze vonden dit feest voor Lisa zo bijzonder dat de zowel de marktmeester als iemand van de gemeente haar stonden op de te wachten met bloemen.

Geen feest zonder hapjes natuurlijk!
Bakkerij het Bakkertje uit Helmond maakte speciale Lisa gebakjes en Pieter van http://tafel10.nl/ zorgde voor heerlijke koude hapjes. Eerder die dag had Arie van https://www.notenkraam.nl/ een flinke lading lekkere verse noten gebracht.
Uiteraard regelde Jurr dat het lievelingseten van Lisa er ook was: frikandellen!

Het leek ons mooi een herinneringsboek te maken van het feest.
Daarom regelden we een polaroid camera, stiften, tape en een fotoalbum.
Alle gasten konden een selfie maken, in het boek plakken en iets liefs voor Lisa schrijven.
Op die manier zou Lisa voor altijd kunnen bladeren door haar boek vol lievelingsmensen.

Het feest duurde van 15:00 tot 22:00 en ‘s avonds was het tijd om te dansen.
Jan Willem, oftewel DJ Walter Witlov https://walterwitlov.com/ had aangeboden om te komen draaien en dat was een groot succes!

We willen iedereen die heeft bijgedragen om dit feest mogelijk te maken, ontzettend bedanken. Met een donatie of praktische hulp, alles was heel erg welkom.
In het bijzonder willen me Maikel bedanken, hij is van 
https://jbb-betonboringen.nl/ Doordat hij in Helmond woont en daar een groot netwerk heeft, maar vooral omdat hij een groot hart heeft en graag iets wilde doen voor Lisa, kon hij ons aan veel mensen koppelen die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast heeft hij ook nog een mooie donatie gedaan om te helpen met het bekostigen van de rekening van het feest.

Lisa heeft de hele dag gestraald, was even niet bezig met ziek zijn en dat is precies waarom we dit soort wensen graag uitvoeren met onze stichting! We hopen dat zij en haar ouders, hier nog heel lang van kunnen nagenieten.