Wens voor Lisa

‘Dan ben je een meisje van 15, heb je een ongeneeslijke hersentumor en heb je maar 1 wens: slagen voor je examen in juni 2020 en dan een groot feest mogen krijgen met een DJ en veel muziek.
Dit raakt me.
Net toegezegd dit te gaan regelen met @stichtingNGNG. 

Als ik een datum heb zal ik jullie hulp nodig hebben want zoek dan een feestlocatie, DJ, taarten, versieringen, geluidsinstallatie enz in Helmond want daar woont Lisa.
“Dit moet de dag van haar leven worden” zei haar moeder net. Dus dat gaan we doen.’

Deze tekst plaatste ik afgelopen week op Twitter nadat ik Miranda, de moeder van Lisa had gesproken. Ze had ons gemaild met de vraag of we haar konden helpen met de wens van haar dochter en daarop hebben we een flinke tijd gebeld.
Tijdens het gesprek heb ik meteen toegezegd dat we zouden gaan helpen.

Het was zo mooi om te zien dat nadat ik de tweets had gedeeld er meteen mensen in actie kwamen, ondanks dat ik had gezegd een oproep te plaatsen als ik meer info zou hebben.
Zo stuurde Jan Willem Gijsbers (DJ Walter Witlov https://walterwitlov.com/ ) een bericht dat hij graag wilde komen draaien en werd ik gekoppeld aan Maikel van de Voort, die zijn hulp aanbood om te helpen zoeken naar een locatie in Helmond.

Momenteel zijn we aan het inventariseren wat er allemaal nodig is.
Lisa houdt van gave auto’s dus het zou bijvoorbeeld te gek zijn als iemand een hele bijzonder auto heeft en haar naar het feest wil rijden.
Er moeten natuurlijk hapjes en drankjes komen voor 80 man, mooie taart(en), feestelijke aankleding van de locatie, een rode loper en nog veel meer leuke dingen om er echt een feest van te maken.

Enige wat nu vaststaat is dat het feest op 27 juni zal zijn.
We hopen heel hard dat Lisa gaat slagen voor haar examen maar mocht dat nou door omstandigheden toch niet lukken, krijgt ze alsnog een feest want in juni is ze ook jarig dus wordt het een Sweet Sixteen party.
Lisa heeft in februari weer spannende onderzoeken in het ziekenhuis gepland staan en we hopen dat door het kunnen uitkijken naar haar eigen feest, dit haar gedachten wat kan afleiden.

We gaan er alles aan doen om dit meisje een onvergetelijk feest te geven en hopen dat jullie willen helpen!

Ellen