No Love No Glory

We vroegen jullie om je mantelzorger op te geven voor onze Valentijnsdag actie No Love No Glory, de oproep is hier terug te lezen.
Er kwamen lange en liefdevolle mails die we met veel ontroering hebben gelezen.
Iemand schreef onder andere dit over haar man:
‘We hoorden vlak voor ons huwelijk in 2017 dat ik bijnierkanker had en 2 jaar chemo moest. Hij is niet weggerend toen het nog ‘makkelijk’ kon, en afgelopen twee jaar is hij mijn rots, mijn standvastige anker. Hij is er praktisch voor me; haar aan de kant houden als ik boven de wc hang, eten koken, huis schoonmaken, hond uitlaten etc. en mentaal heeft hij me nooit buitengesloten. Zijn we altijd eerlijk geweest. Een bijwerking van de chemo is dat m’n bijnier geen hormonen meer maakt; daardoor heb ik in ‘19 3x vrij spontaan in het ziekenhuis gelegen. Hij moet z’n vrouw dan weg zien rijden in een ambulance, alleen thuis zitten, en wachten tot ik beter ben.. Een onverwachte onzekerheid van m’n lijf die als verrassing komt: voor mij vervelend, helemaal voor hem. Toen ik hem vroeg wat hij het ergste aan kanker vond: ‘machteloosheid’. Hij kan niets voor z’n gevoel, maar dat is niet waar 🙂 Hij is er voor me!’

Alle mailtjes raakten ons, er werd precies omschreven hoe ontzettend waardevol en belangrijk mantelzorgers zijn.
Dus we zijn hard aan de slag gegaan om een verwenpakket samen te stellen.
Alles is met liefde uitgekozen en ingepakt.
Met de aanvraag is een songtekst meegestuurd, die de verbinding aangaf van de liefde tussen deze mensen. Van de teksten hebben we voor alle mantelzorgers een custom made canvas laten maken.


Van Dora Anna voor Tjitske en Iteke


Van Hilde voor Arno


Van Anja voor Ben


Van Gea voor Jan


Van Priscilla voor Marnix


Van Marloes vor Marco


Van Lienke voor Jasper

Daarnaast hebben we lekkere en fijne cadeaus en een persoonlijke kaart in de de verwendoos gedaan.
Vandaag hebben 8 bijzondere mensen dit pakket mogen ontvangen.
We hopen dat ze zich gezien voelen en ook dat we nog veel vaker dit soort acties kunnen opzetten.
Wil je ons steunen? Dat kan via https://www.stichtingngng.nl/project/doneer/
No Love No Glory!