Update actie Karin

Rondom carnaval is er een heel bijzondere actie opgezet voor No Guts No Glory. We kregen zojuist een update hoe het met de actie gegaan is:
Het heeft even geduurd maar ik heb vandaag een bedrag overgemaakt naar jullie mooie stichting NGNG! Het is €570,- geworden. Er komt zeer waarschijnlijk nog meer bij. We hebben namelijk een mailadres aangemaakt karin.embleem@ziggo.nl waar de embleems te bestellen zijn. Daar hebben we heel veel fijne en lieve reacties op ontvangen van mensen die we kennen en niet kennen met allemaal mooie verhalen over Karin. Dat was fijn om te lezen en heeft ons, mijn moeder, Annemarie (vriendin van Karin) Annemiek (zus) en ik (andere zus) heel goed gedaan! Over twee weken zal iedereen de nabestellingen ontvangen zodat er volgend jaar nog meer geproost kan worden op Karin.
Lieve groeten, Babette
Een succesvolle maar vooral ontroerende actie! We zijn heel blij met de donatie maar net zo blij dat de directe omgeving van Karin zoveel steun heeft ervaren aan deze actie. Het is zo belangrijk te weten dat iemand niet vergeten wordt!
Babette stuurde deze foto mee, waarop geproost wordt op Karin en het leven:
proostenopkaat
Heel mooi en ontzettend bedankt!