Martin naar Stef Bos!

We hebben de wens van Martin uit laten komen.

Mijn lief en ik zijn een onvergetelijke ervaring rijker dankzij  Stichting No Guts No Glory. Voorafgaand aan zijn concert in Amare in Den Haag mocht ik even bomen met Stef Bos over het (artiesten)leven en wat hersenen allemaal doen (en soms laten) met aansluitend een privé-concert tijdens het soundchecken. 

Daarnaast zijn we ook nog uitgenodigd door de zanger himself om in het najaar een volgend optreden bij te wonen wanneer hij louter verzoeknummers speelt. Dat ene nummer ‘Door de Wind’ – dat voor mij inmiddels speciale betekenis heeft gekregen en dat ik vrijdag graag wilde horen, maar dat niet op de setlist stond – speelde hij zowaar toch nog even aan het eind van dat mini privé concert speciaal voor mij in die verder lege zaal. Althans, voor een deel. “De rest doen we in het najaar”. 

Als ambassadeur van de Hersenstichting vond ik dat ik Stef ook mijn boek “Verzonken horizon” over mijn leven met een hersentumor in bezit moest krijgen, dus heb ik hem dat ook gegeven. 

We kijken beiden terug op een onvergetelijke ervaring. Met oneindig veel dank aan No Guts No Glory en in het bijzonder Kay Koopmans, onze zo betrokken contactpersoon, de fantastische Didi Parlevliet van Amare en natuurlijk Stef Bos, de man wiens stem zin geeft aan woorden en waarvan de liedjes in lengte der dagen zullen rondzingen.

Groet en nogmaals dank,

Martin en Shirley

Super fijn om te horen Martin!

Help jij mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, ook namens onze begunstigden.