Annemarie met haar gezin óp het podium bij Armin!

Op 14 februari 2022 veranderde Valentijnsdag voor ons in een nachtmerrie. Vanuit het niets de diagnose; uitgezaaide borstkanker. Ik was alleen een beetje moe..en nu dit, alles uitgezaaid in m’n botten.

Ongeneeslijk ziek. Daar sta je dan als moeder, als vrouw. Totaal reddeloos.

Zo snel mogelijk aan de chemo en gelukkig sloeg deze direct heel goed aan. Na 6 keer chemo ging ik door op alleen immunotherapie en ik knapte snel op. Drie maanden later bleek ik weer een nieuwe uitzaaiing te hebben achter m’n borstbeen…niks van gemerkt. Wat voel je je dan in de steek gelaten door je eigen lijf! Weer aan de chemo, die deed vervolgens net niet genoeg, want na 5 keer bleek ik weer progressie te hebben.

Maar, in januari 2023 kreeg ik een vrij nieuw medicijn, gecombineerd met chemopillen en immunotherapie ben ik nu een jaar stabiel! Toen ik hoorde dat Armin van Buuren op de Zwarte Cross komt dacht ik meteen…wauw…this is what it feels like…Leven! 

Mijn man en ik hebben enkele malen hulp verleend op de Zwarte Cross, we wonen er ook dichtbij.

Mijn wens is om Armin van heel dichtbij te mogen meemaken met mijn man en 17 jarige zoon. Maar op de Zwarte Cross zijn geen zitplaatsen en voor een toilet moet je een aardig eind lopen. Plus dat voor mij een schoon toilet behoorlijk belangrijk is 😊 Ik kan ook niet lang staan, dus zitten is echt een ding.

Vandaar dat ik No Guts No Glory benaderde met mijn wens om dit toch bij te kunnen wonen, dat verdienen vooral mijn man en zoon! Zij hebben de eerste tijd alles opzij gezet om voor mij te kunnen zorgen, en nu is het tijd dat ik wat terug doe! 

Toen ik hoorde dat wij met z’n drieën vanaf het hoofdpodium de show van Armin mogen gaan bekijken….Wauwwwwwww wat supergaaf! Dankzij jullie naar Armin van Buuren…dit geeft zooooveel fijne energie!!!!1000 maal dank!

Heel graag gedaan Annemarie!
Mede met dank aan Linda en Sanne van de Feestfabriek, gaan we er met z’n allen voor zorgen dat jullie gezin een avond krijgt om nooit te vergeten!

Help jij mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, ook namens onze begunstigden.