Drie wensen in één weekend!

Afgelopen weekend hebben we maar liefst drie wensen uit laten komen.
Elke ging met haar mooie gezin naar de musical Frozen en om daarna goed bij te kunnen en lekker na te genieten, boekten we ook nog een hotel voor de familie.

Wat zijn wij als gezin verwend met een hele mooie muzikale wens! Mijn wens was om samen met mijn gezin iets te doen, want mijn man en mijn 2 dochters zijn alles voor mij.

Nu mochten wij met zijn vieren naar de musical Frozen en dat was 1 groot feest! Wat hebben we genoten van de mooie show en wat heb ik vooral genoten van de verwonderde en blije gezichten van mijn kinderen tijdens de musical!! 
We hebben echt van iedere minuut genoten.

Na de musical zijn we lekker nog even op het strand van Scheveningen gaan wandelen en we hadden daarbij een strak blauwe lucht, heerlijk! 

We hoefden namelijk nog niet naar huis want we mochten ook nog lekker in een hotelletje slapen met ons gezinnetje in Scheveningen.
Wat fijn dat we niet nog helemaal naar huis hoefden te rijden en wat heerlijk en gezellig om met zijn vieren in de familiekamer te slapen met daarnaast ook nog een heerlijk ontbijt.

Ik ben de stichting NGNG heel erg dankbaar voor het organiseren van dit moment. Mijn motto is “Alles is nu”. 
Alles is te koop bij wijze van spreken, behalve tijd.  
Nu meer dan ooit proberen we de tijd zo goed en fijn mogelijk te spenderen. 
De hele fijne muzikale tijd die wij als gezin hebben mogen doorbrengen met daarbij de stralende gezichten van onze meiden, neemt niemand van ons af!

En Ria haar wens kwam ook uit, zij mocht naar The Doobie Brothers.

Mijn naam is Ria. Ik ben 65 jaar en woon samen met Peter.

In 2020 werd er een tumor in mijn rug geconstateerd, die tegen een wervel aan drukte, waardoor er kans was op een dwarslaesie. Na een rug operatie en bestralingen, ging het een tijdje goed. 
In 2021 kreeg ik weer klachten.  
Chemokuren gehad, waar ik helaas maar 1,5 jaar profijt van had. 
Vorig jaar in augustus weer gestart met chemo, als voorloper op stamceltransplantatie. 
De stamceltransplantatie was heftig, maar omdat ik vooraf een goede conditie had, ben ik nu vrij snel weer op krachten gekomen. 
Nu, 4 jaar en 3 diagnoses verder (de laatste was beenmergkanker), hoop ik weer een tijdje vooruit te kunnen. 

Wat mij er ook doorheen getrokken heeft, is muziek. Ik ben al  sinds mijn 16e fan van The Doobie Brothers. Pure Rock & Roll, Blues etc. 
Hun muziek loopt als een rode draad door mijn leven. 
Ben in de ongelooflijke positie geweest, deze band vaker op te zien treden. De eerste keer was 47 jaar geleden. Door hun muziek, en ook muziek in het algemeen, kan ik mij even afsluiten van het feit dat ik een ongeneeslijke ziekte heb. 
Het was onverwacht dat ze in Nederland op kwamen treden. 
Want ik had nooit gedacht, ze ooit nog te zien. 

Dankzij stichting NGNG was het mogelijk dat wij afgelopen zaterdag nog 1x een concert van hen mee mochten maken. Het was geweldig !! Enorm genoten. En als extra bonus kwamen we de meeste bandleden buiten nog tegen, toen ze in hun taxi stapten.

NGNG ontzettend Bedankt!
Verder wil ik nog graag zeggen dat ik nooit zover was gekomen zonder de geweldige steun van mijn partner, familie en vrienden, ook jullie heel erg bedankt.

En als laatste ging de wens van Sandra in vervulling!

Ze wilde na een moeilijke tijd graag met haar dochter en moeder naar Karol G. 
Wij regelden via Mojo drie Live Avenue tickets waar zij op de mooiste plekken, een geweldige avond hebben gehad! 

We vinden het heel erg fijn dat we ook al deze wensen uit hebben laten komen.
Dit kunnen we alleen maar doen met steun van jullie.
Dus ontzettend bedankt!

Ons ook steunen?
Dank je wel, het maakt verschil.