Jessica naar Bløf

Ik ben Jessica (34), moeder van een dochter (4) en naast mij een geweldig lieve man. 

Eindelijk had ik met mijn werk alles op orde, ik zat op de juiste plek en ik wilde heel graag met ons gezin verhuizen en vervolgens verder uitbreiden. Helaas vielen alle toekomstplannen in september ’22 in duigen… 

Uitgezaaide baarmoederhalskanker stadium 4b werd geconstateerd. In het UMC Utrecht wilden ze dan ook snel beginnen met behandelen, om mij nog zo lang mogelijk bij mijn gezin te kunnen houden. Een studiebehandeling leek toen de enige optie, die ik met beide handen heb aangepakt. Deze sloeg in eerste instantie goed aan, maar ik ben daar een periode heel ziek van geweest en heb zelfs dec ’22 kantjeboord gelegen. 

Toch kregen we in mei ’23 te horen dat de studiebehandeling geen effect meer had. Reguliere chemo was de volgende optie, die gelukkig ook even goed aansloeg, met weinig bijwerkingen. Daardoor hebben we veel leuke dingen kunnen doen in de zomer! In sept ’23 kregen we helaas weer te horen dat de chemo geen effect meer had. Een periode met bestralingen volgde en vanaf dat moment merkte ik aan mijn lijf dat het zwaarder begon te krijgen. Daarna nog 2 chemokuren gekregen, in de hoop dat het nog iets deed maar helaas…
In april ’24 kregen we dan toch echt dat verschrikkelijke bericht; “We kunnen niets meer tegen de ziekte doen…”.

We hebben die dag een hoop tranen gelaten, maar hebben ook direct de knop weer om gezet. Genieten is nu het belangrijkste. Fijne herinneringen maken voor onze kleine meid, maar ook voor mijn man en mij samen. Wij hebben met z’n tweeën al zoveel meegemaakt en overwonnen en we willen er nog steeds het beste van maken, zolang dat ons nog gegund is. 

Wij houden beiden enorm veel van muziek en Bløf wordt sinds mijn ziekte heel veel gedraaid in huis. Zulke prachtige muziek, teksten die raken en natuurlijk een geweldige stem om naar te luisteren! We zijn dan ook super dankbaar dat Stichting No Guts No Glory onze wens in vervulling heeft laten gaan! Woensdag 5 juni waren wij uitgenodigd om naar het Radboud UMC te komen, om bij een akoestische optreden van Bløf aan te schuiven. Helaas ging het die dag door omstandigheden (ziekte) niet door. Al heel snel kregen we een nieuwe datum, maandag 10 juni! Wat onwijs fijn dat het zo snel verplaatst kon worden. Bij de hoofdingang werden we hartelijk ontvangen door Imke en zij bracht ons naar de ruimte waar Bløf zou gaan spelen, waar ook Ellen aanwezig was en nog een aantal collega’s van de stichting. 
Er waren heel netjes 2 stoelen gereserveerd voor ons, pal voor de plek waar Bløf zou gaan spelen! Drankjes en hapjes werden er verzorgd. 

We hebben echt onwijs genoten van de muziek. Zo intiem, zo mooi… en dat was nog niet alles. We mochten na het optreden nog even met de band mee, om even met ze te kletsen en we mochten met ze op de foto. Alsof dit alles nog niet genoeg was, hebben we van Stichting No Guts No Glory ook nog een overnachting met ontbijt gekregen bij een mooi hotel in Nijmegen. Hier konden we heerlijk nagenieten van onze onvergetelijke middag!

Lieve Jessica, heel erg graag gedaan en mede met grote dank aan de fijne mannen van Bløf.
We wensen jou nog zoveel mogelijk kwalitatieve tijd toe om samen met je gezin te kunnen zijn.

Wil je ons steunen?
Dank je wel, ook namens onze begunstigden.