De wens van Inez

Ik ben Inez, 50 jaar, en woon samen met mijn man in Eindhoven. We hebben 2 heerlijke pubers in huis, een dochter van 17 en een zoon van 14. Toen mijn jongste 1 jaar oud was kreeg ik de diagnose borstkanker. Met 2 kleine kinderen in huis volgde een pittige behandeling. Na deze heftige periode was ik na een jaar kankervrij. Ik was blij, zo blij dat ik uit de medische wereld kon stappen en weer verder kon met mijn leven. 
Maar het kostte me veel tijd en moeite om weer in balans te raken, bij mezelf te komen en mijn lichaam te vertrouwen. 
Ik heb het kunnen afsluiten en ben verder gegaan met mijn leven. 
Twaalf jaar later kreeg ik ineens last van een bult in mijn nek. Na onderzoeken kwam voor de tweede keer de klap, de kanker was teruggekomen op andere plaatsen in mijn lichaam. Weer volgde er een heftige periode met wekelijkse chemo’s. Tegen alle verwachtingen in kwam ik na een grote strijd in volledige remissie en zijn in mei vorig jaar de behandelingen gestopt.

Afgelopen september kreeg ik toch weer vage klachten. Ik had veel pijn en voelde me enorm slecht. Daar kwam weer de klap dat de kanker terug was gekomen in mijn lever en op andere plekken in mijn lichaam. Ik ben weer gaan strijden. Ik zit op dit moment in een palliatief behandeltraject en het is een enorme rollercoaster.

Muziek is altijd belangrijk geweest. Niet alleen het luisteren naar muziek maar ook het delen van muziek ervaringen op festivals en concerten. Daar heb ik veel leuke herinneringen aan. Mijn lieve dierbare kinderen, familie en vrienden steunen en helpen mij door alle mooie en slechte momenten. Dat hebben ze al die tijd gedaan. 

Ook voor familie en mantelzorgers is het een rollercoaster waar ze in meerijden.Toen ik hoorde van No Guts No Glory kwam er meteen een wens in me op; al deze dierbare mensen bedanken! Samen een muzikale beleving maken leek me een perfect idee. Muziek brengt samen en maakt herinneringen. 
Zo ontstond het idee en is No Guts No Glory voor mijn wens aan de slag gegaan.
Alles viel op zijn plek toen we de perfecte locatie vonden. 
Bij ‘Let’s Play Guitar Center’ in Eindhoven, vlakbij mijn huis. 
De eigenaar vond het idee ook erg mooi en heeft ons enorm geholpen door zijn locatie aan ons te doneren en met ons mee te denken. No Guts No Glory kunnen regelen dat Iris Penning komt optreden. Daar ben ik heel erg blij mee. Ze past precies in het idee wat ik had. Iris maakt poëtische pop waar ik zo van hou en is stadsdichter, daarnaast komt ze ook uit Eindhoven, wat een extra intiem gevoel geeft. Bezig zijn met de voorbereidingen alleen al heeft mij de afgelopen tijd veel positieve energie gegeven in een moeilijke tijd. Het voelt heel bijzonder dat No Guts No Glory speciaal voor mij deze wens tot leven laat komen.Ik kijk enorm uit naar de geplande avond en weet zeker dat we enorm gaan genieten met z’n allen.

Met veel liefde hebben we Iris Penning kunnen boeken.
Ze komt optreden samen met een cellist en gitarist en het gaat prachtig worden.
Heel veel plezier Inez!

Wil je ons steunen?
Dank je wel, ook namens onze begunstigden.