Rosalie’s spoedwens

Hoi,
Mijn naam is Rosalie, 38 jaar, trotse mama van Otis van 6 en als jullie dit lezen de kersverse vrouw van Tim.
In september 2021 kreeg ik de diagnose borstkanker triple negatief. 

Na een heleboel chemotherapie, bestralingen en operaties was ik eind maart 2023 eindelijk klaar met de behandelingen. Wij probeerden ons leven weer op te pakken en doen wat we altijd hebben gedaan: optimaal genieten van de kleine dingen.

Eind 2023 kreeg ik griep, maar de hese stem ging niet weg… toen ik ook een bult achter mijn sleutelbeen voelde, ben ik toch maar naar de huisarts gegaan en van het één kwam het ander en ik zat meteen weer in de medische molen. 
Na onderzoeken bleek de borstkanker uitgezaaid te zijn en kregen we te horen dat ik niet meer beter zou kunnen worden. 

Nu staan we op het punt om te moeten kiezen. Welke behandelingen wil je nog wel en welke niet en wat wil je überhaupt nog graag doen in je misschien nog wel heel korte leven. Wij geloven in wonderen en bidden om genezing, maar tot die tijd willen we graag onze dromen uit laten komen.

We hebben besloten om alvast één grote wens uit te laten komen en dat is om met elkaar te trouwen.
In drie weken tijd hebben we alles geregeld, want waarom uitstellen als het ook nu kan! 
Mijn wens is om met Tim en Otis, samen met al onze lieve familie en vrienden die altijd voor ons klaar staan en hebben gestaan, een super mooie onvergetelijke dag te beleven. Al een hele tijd terug ben ik No Guts No Glory gaan volgen op Instagram en toen bedacht ik: ‘ik trek de stoute schoenen aan’. De liedjes van Susan en Freek, Snelle, Meau en nog meer Nederlandse artiesten luisteren we altijd graag. 
Ik bedacht mij, hoe gaaf zou het zijn om Tim en Otis te kunnen verrassen met muziek die wij alle drie zo mooi vinden en samen heel hard mee kunnen zingen als we onderweg zijn of gewoon lekker thuis?

Omdat mijn wens tweeëneenhalve week voor de bruiloft pas binnen kwam bij NGNG was het niet makkelijk om nog wat te regelen, maar hoe gaaf dat ze alles op alles hebben gezet om live muziek voor ons te regelen op onze bruiloft! 
Imke was meteen zo lief en enthousiast dat het haar in korte tijd, ondanks dat 19 april ook nog eens het benefietconcert van No Guts No Glory is, is gelukt om Judith en Mart te regelen voor ons trouwfeest! In de week van de bruiloft belde ze mij op en vertelde ze dat Mart en Judith niet met zijn tweeën zouden komen maar met een complete band! 
WOW wat gaaf!

Wij hebben super veel zin in de bruiloft en ik ben zo benieuwd naar Tim zijn gezicht als hij erachter komt dat we toch geen dj, maar livemuziek hebben op onze bruiloft.

Het pasgetrouwde stel samen met de band

Afgelopen vrijdag was het zover. 
Het was een fantastische dag en iedereen heeft genoten van de avond en het was helemaal compleet dankzij de fantastische muziek! 
Wij genieten hier nog heel lang van na! 
Imke, Judith, Mart, Rinke, Niels, Sven en iedereen van No Guts No Glory, super bedankt dat jullie ons feest nog mooier hebben gemaakt dan het al geweest zou zijn!

Heel graag gedaan! 
We wensen jullie nog zoveel mogelijk tijd samen.

Wil jij ons steunen, zodat we muzikale wensen uit kunnen laten blijven komen?
Dank je wel, ook namens onze begunstigden.