De wens van Elke en haar gezin

Ik ben Elke, 39 jaar oud en ik woon met mijn allerliefste man Michael en twee prachtige dochters Esmee van 11 jaar en Carmen van 7 jaar in Best. 

Dingen die ik belangrijk vind in het leven zijn genieten van alle momenten in het nu, met familie, vrienden, collega’s, kennissen en vooral met ons gezinnetje.

Onze oudste dochter Esmee heeft een zeldzame progressieve stofwisselingsziekte, waardoor ze dagelijks veel beperkingen ondervindt.  Mijn belangrijkste levensmissie is geweest sinds ik moeder heb mogen worden om te zorgen voor mijn prachtige meisjes en natuurlijk alle extra zorg voor Esmee gezien haar beperkingen. 

Helaas is half januari dit jaar onze grootste nachtmerrie waarheid geworden. Ik heb uitgezaaide endeldarmkanker en volgens de artsen is genezing niet meer mogelijk. Wel gaan we alle behandelmogelijkheden die levens rekkend  zijn toepassen. Op dit moment zit ik in een traject met chemotherapie, aangevuld met doelgerichte therapie. De eerste scans hebben vorige week aangegeven dat de chemo zijn werk doet en dat de tumoren in mijn lijf krimpen. Dat heeft ons toch een klein lichtpuntje en een beetje adem gegeven. Met geen pen kan ik beschrijven hoe pijnlijk het is om hier mee om te gaan voor ons als positieve mensen. We blijven hopen op een wonder. 

Mijn lieve schoonzus Marleen heeft de stichting No Guts No Glory benaderd om een muzikale wens voor mij in vervulling te laten gaan. Wat een super lief gebaar! Al snel kwam bij mij naar boven dat ik heel graag iets met mijn gezin wil gaan doen waar we echt met zijn vieren van kunnen gaan genieten. Ik heb een heel erg fijn gesprek gehad met Imke van NGNG, en we mogen met zijn vieren naar de musical Frozen in het Circustheater in Scheveningen. Daarna mogen we ook nog blijven slapen in een hotel in de buurt van het theater, hoe fijn is dat, nog meer quality-time met mijn allerliefste gezinnetje

Voor mij is dit echt het allerfijnste en belangrijkste, lekker met zijn vieren een mooie en bijzondere muzikale dag beleven.

Met veel liefde laten we jullie wens uitkomen en hopen dat het ontzettend fijn gaat zijn!

Wil jij ons steunen, zodat we muzikale wensen uit kunnen laten blijven komen?
Dank je wel, ook namens onze begunstigden.