Vocals for NGNG!

De studenten van School voor Kunst, Cultuur en Media zijn afgelopen weken druk bezig geweest om op donderdag 04-04 een fantastische live show neer te zetten in Paradox.

Vocals for No Guts No Glory is een avond waarin de studenten konden schitteren op het podium of in de registratie of organisatie van het evenement. Het is ook een evenement waarin we stil staan bij het mooie werk dat NGNG doet in de sector waar wij voor opleiden als ROC Tilburg. Ook in de families van onze studenten en docenten worden we geconfronteerd met de verschrikkelijke ziekte die kanker is. NGNG kan dankzij onze inzet mooie evenementen blijven organiseren voor mantelzorgers en patiënten en zo de wereld een klein beetje mooier maken.
Gijs Bernard.

Het was een geweldige avond én er is een prachtig bedrag opgehaald. Ontzettend bedankt!