Demi’s muzikale wens

Hallo lieve allemaal, 

Ik ben Demi Vandervorst, nu nog 24 lentes jong (morgen 14 april; 25 jaar 😱) en ik woon in een klein dorpje; Stampersgat in Noord-Brabant. Ik ben 2 jaar geleden op 24 januari 2022 gediagnosticeerd met acute lymfatische leukemie (ALL). Ik werd in oktober 2021 plots heel erg ziek; ik verzwakte enorm en elke specialist stuurde me van het kastje naar de muur. Totdat ik op 23 januari 2022 flauwviel en niet meer bij kwam. (Toen pas werd ik serieus genomen) Ik werd met spoed meegenomen met de ambulance en de vele onderzoeken werden in gang gezet. De ochtend erna werd het duidelijk; “mevrouw Vandervorst, u heeft acute leukemie en u wordt nu met spoed vervoerd naar het Erasmus MC Rotterdam om daar vervolgens direct te starten met de intensieve chemo’s”! Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds bezig met mijn behandelplan tegen de leukemie. (Nog een half jaar te gaan) Mijn beenmerg is vrij van leukemiecellen, wat betekent dat de chemokuren flink z’n werking aan het doen zijn! 

2 jaar geleden had ik niet kunnen dromen dat ik morgen 25 jaar zou mogen worden. WAT EEN MIJLPAAL (!!) Ik heb Ellen gevraagd of stichting NGNG iets voor mij zou kunnen betekenen omtrent de muziek op mijn “vier het leven met een touch of glitter party”. Ik mag dus morgen gewoon mijn verjaardag vieren met mijn dierbare om me heen + DJ (!!!!!!) 🥹🥹🥹 Ik als afgestudeerd danseres vind dit natuurlijk geweldig! Dankjewel lieve Ellen & Vivian voor het verwezenlijken van mijn grote mijlpaal. STICHTING NO GUTS NO GLORY; jullie zijn GEWELDIG! Ik heb geen woorden voor hoe dankbaar ik jullie ben. Laten we morgen samen dansen en even alles om ons heen vergeten. 

“I GOT THIS” 

Heel veel liefs, Demi’

Afgelopen weekend hebben we haar wens uit laten komen en wat heeft ze genoten!
DJ Wilco heeft al haar lievelingsmuziek gedraaid en het was zoals ze hoopte dat het zo zijn.

Of ik zou kunnen omschrijven hoe gisteren mijn “vier het leven met een touch of glitter party” is geweest? GEWELDIG, MUZIKAAL, FANTASTISCH FIJN, maar vooral ONVERGETELIJK (!!) Stichting NGNG heeft ervoor gezorgd dat ik al mijn zorgen rondom de leukemie even heb kunnen vergeten. ‘Gewoon’ weer even die dansende meid van jawel, jawel; 25 jaar zijn en alle mensen die ik lief heb om me heen te hebben! Dit heeft me opgeladen met goede energie, mijn laatste half jaar chemo ga ik tegemoet met veel positieve energie; de energie die ik heb gekregen van mijn lieve mensen om me heen, maar vooral ook van de stichting No Guts No Glory! (Vivian & Ellen) JULLIE ZIJN TOPPERS!!! 
En niet te vergeten; Wilco de DJ, je was fenomenaal! Dankjewel voor het draaien van mijn favoriete muziek en het ervoor zorgen dat iedereen gedanst heeft. Nogmaals duizendmaal dank allemaal! Dit was een dag met een gouden randje. 

Stichting NGNG; jullie zitten in mijn hart! 

Liefs, 
Demi Vandervorst

Ontzettend graag gedaan lieve Demi!

Wil jij ons steunen, zodat we muzikale wensen uit kunnen laten blijven komen?
Dank je wel, ook namens onze begunstigden.