Simon’s wens; de studio in

Ik ben Simon, 35 jaar en woon samen met mijn vrouw Rosy en kat Indy in Dordrecht. In september 2022 groeide er een bult in mijn bovenbeen, ik dacht zelf in eerste instantie dat dit een sportblessure zou zijn.

Toen de bult bleef groeien ben ik naar de huisarts gestapt, die heeft mij direct doorverwezen naar het ziekenhuis.
Na wat scans vermoedde de arts dat dit een onschuldig gezwel zou zijn en heeft hij het operatief verwijderd. Dit bleek tijdens de operatie niet zo simpel te liggen als in eerste instantie gedacht werd. De bult zat verkleefd met mijn slagader en zenuwen en de chirurg kon niet alles zomaar weghalen.
Het materiaal uit mijn been bleek na onderzoek toch een zeldzame vorm van kanker te zijn, wekedelenkanker.
Hierna ben ik pas echt in de medische mallemolen terechtgekomen. 5 weken lang dagelijkse bestraling en vervolgens nog een operatie aan mijn been om de rest van de tumoren te verwijderen.

Ondanks dat artsen vertelden dat mijn situatie er gunstig uit zag heb ik eind november 2023 te horen gekregen dat de kanker is uitgezaaid naar beide longen en dit niet meer te genezen is. Dit nieuws sloeg in als een bom, bij mij, mijn vrouw, familie en vrienden. Momenteel krijg ik chemotherapie en die slaat gelukkig op dit moment aan.

Tijdens alle medische behandelingen en revalidaties ben ik zoveel en zo snel mogelijk mijn hobby’s weer gaan oppakken, waaronder muziek maken met mijn band Shy Riot Club.

Mijn bandgenoten zijn tevens 2 van mijn beste (jeugd)vrienden. Voor hen kwam het nieuws natuurlijk ook binnen als een mokerslag.

In deze zware tijd merk ik pas echt de enorme therapeutische kracht van muziek. Elke keer als ik met de band was wezen spelen zat ik beter in mijn vel dan ervoor.

Ik heb toen besloten om mijn wens in te dienen bij NGNG. Opnemen met mijn band in een professionele studio.
Een fantastische manier om de tijd die ik met mijn band heb en hopelijk nog langer mag hebben te vereeuwigen. Voor mijn bandgenoten en nabestaanden is dit een tastbare herinnering aan mij en hetgeen wat ik altijd het liefst gedaan heb. Dat maakt het voor mij zeer waardevol.

Binnen een mum van tijd had ik contact met een enorm enthousiaste en lieve Ellen dat ze mijn wens graag in vervulling willen laten gaan! Ik mocht zelf een studio uitzoeken en laten weten hoeveel nummers we op willen nemen, dan regelen NGNG de rest. Ik ben zo enorm dankbaar voor de inzet, het meedenken en enthousiasme van No Guts No Glory!

Heel graag gedaan Simon.
Zoals afgesproken gaan we dit zsm regelen, want je eigen muziek opnemen in de studio is natuurlijk het fijnste met genoeg energie om de studio dagen vol te houden.
We vinden het een prachtige wens, en gaan er alles aan doen om te zorgen dat jullie de beste opnames gaan krijgen van jullie eigen muziek!
En we hopen dat het je heel veel zal gaan brengen.

Wil je ons steunen?
Dank je wel, ook namens onze begunstigden.