Sing Your Song voor jongeren

We gaan onze Sing Your Song workshop uitbreiden en starten met een jongerengroep.
Ben jij een jongere die te maken heeft met kanker en woonachtig in de buurt van Den Bosch? Dan is dit bericht voor jou.

Welkom bij de Workshop Songwriting, een voortzetting van ons Sing Your Song-initiatief, aangeboden speciaal voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar die kanker hebben, herstellende zijn van kanker of met kanker te maken hebben in hun naaste omgeving. Deze workshop gaat plaatsvinden bij het Vicki Brownhuis in Den Bosch. Geleid door Nika, biedt deze workshop een gezellige en creatieve omgeving waarin deelnemers gedurende acht sessies samenkomen.

Deze bijeenkomsten zijn meer dan alleen teksten schrijven en zingen; het is een kans om jezelf te uiten op een manier die misschien wel nieuw voor je is. Het is een veilige ruimte waarin je geen zang- of schrijfvaardigheden hoeft te hebben. Alles wordt stap voor stap opgebouwd, op jouw eigen tempo, met de nadruk op plezier en ontspanning. Ga aan de slag met liedjes van artiesten die je zelf leuk vindt, zoals bijvoorbeeld Noah Kahan of Taylor Swift.

Wat kun je verwachten? Nika zal je begeleiden door verschillende activiteiten en opdrachten, waarbij je alleen jezelf hoeft mee te brengen. Samen creëren we een reeks waarin je kunt genieten, jezelf kunt laten gaan en jezelf een stukje verwerking kunt bieden door de kracht van muziek. Het is een kans om te ontspannen, nieuwe vrienden te maken en zelfs iets nieuws te leren.

Praktische details:

* De workshop bestaat uit acht bijeenkomsten van elk 2 uur. Die op vaste dagen gepland staan.

* Je schrijft je in voor de volledige cursus, waardoor we een hechte en ondersteunende groep kunnen vormen.

* De groepsgrootte varieert tussen de 3 en 5 deelnemers, wat zorgt voor een intieme sfeer.

* Materialen worden geregeld. Je hoeft alleen jezelf mee te brengen.

* Aanmelden kan via de website van het Vicki Brownhuis; https://www.vickibrownhuis.nl/kalender/

* Of via een mailtje naar nikavanstiphoutzangcoaching@gmail.com

Vicki Brownhuis;
https://www.vickibrownhuis.nl/
IPSO Centrum voor leven met en na kanker


Kosten:
Geen.
Stichting No Guts No Glory draagt alle kosten en zorgt er uiteraard voor dat de vakdocent netjes wordt betaald.
Omdat we geloven in de kracht van muziek, bieden we deze cursus met liefde aan.

Wil je bijdragen?
Heel fijn, dank je wel