Wieteke en zoon nog één keer samen naar The Offspring

Ik ben Wieteke, getrouwd op 13 feb 2013 met Jacco en moeder van Ezra (2005).
In september 2013 voelde ik een knobbeltje in mn borst, Naar de huisarts en door naar het ziekenhuis. Was helaas niet goed eerst een borstbesparende operatie maar een maand later toch een amputatie, Eind 2013 en eerste helft 2014 chemotherapie en eind 2014 een borstreconstructie vanuit mijn buik. Daarna ging het goed met me, In september 2020 afscheid genomen van de oncoloog, de regelmatige controles konden stoppen. In oktober 2020 was ik zo benauwd dat ik bijna niks meer kon doen zonder buiten adem te zijn. De onderzoeken van de longarts gaven er echter geen aanleiding voor. Daarom een PET scan. Bleek dat de borstkanker in heel mijn skelet was uitgezaaid. Weer terug naar de oncoloog die heeft alle scans opnieuw laten beoordelen, maar er was niks op te zien. Heb 27 kuren ribiocilib gehad waar het rustig van werd, maar helaas werken de medicijnen niet meer. Nu afwachten hoe het verder met mij gaat. Ik stuiter gewoon door en ga hopelijk genieten van het mooie weer wat er aan gaat komen.

Toen Ezra klein was heb ik altijd geroepen we gaan een keer samen naar Lowlands (of ander festival). Gelukkig ontwikkelde zijn muzieksmaak zich zo dat dat ook is gebeurd. Voor zijn 17e verjaardag zijn we als gezin naar Jera on Air geweest omdat daar The Offspring en Bad Religion stonden dat jaar. Het was een toffe ervaring.

Toen we zagen dat The Offspring naar Pukkelpop kwam heb ik besloten dit bij NGNG voor ons aan te vragen. Ezra heeft genoeg moeten laten en doet zelfs een jaar langer over zijn VWO omdat ik ziek ben. Daarom verdient hij dit uitje samen met mij. Een laatste mooie herinnering maken, voordat Ezra op kamers gaat om te gaan studeren. Ik had pas van NGNG gehoord toen Ezra vertelde dat hij extra had gedoneerd bij zijn kaartjes voor Rock am Ring afgelopen najaar.

The Offspring draaide ik al (extra hard) toen Ezra nog in mijn buik zat. Ik kon dan rekenen op extra trapjes van hem. Ook in de auto hadden/hebben we het vaak op staan en zingen we uit volle borst samen mee, ook nu Ezra zelf kan rijden en mijn taxi mag spelen.

Ezra schrijft zelf: 
Als kind zette mijn moeder in de auto The Offspring aan met hun nieuwste album toendertijd. ‘Days go by’ we luisterden deze sindsdien heel vaak in de auto en na een korte tijd zong ik samen met mijn moeder ook gezellig mee. Alleen hadden wij een verschil tijdens het nummer OC guns. Ik zong altijd ga rollen want dat verstond ik. Maar na het opgezocht te hebben bleek het inderdaad wat anders te zijn. Maar nu iedere keer dat ik naar dat nummer luister moet ik aan die herinneringen denken en die betekenen heel veel, en samen daarmee heeft The Offspring zo ook veel bijgedragen aan mijn muzikale smaak.

The Offspring is onze muziek samen. Het betekent heel veel voor ons dat wij dankzij NGNG samen nog 1x naar een optreden kunnen gaan.

Lieve Wieteke en Ezra, we hebben geregeld dat jullie naar Pukkelpop gaan om samen nog één keer The Offspring live te zien optreden. We hopen dat het jullie heel veel mag gaan brengen!

Wil je ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!