Lotte’s wens

Mijn naam is Lotte van Rhijn, ik kom uit Leiden en op 3 maart 2021 kreeg ik de diagnose eierstokkanker. 
Het jaar begon met een spoedopname op 1 januari. Uiteindelijk ben ik 3 keer in 4 maanden geopereerd en heb ik in totaal 16 dagen in het ziekenhuis gelegen. Na de grootste en laatste operatie ging ik proberen te herstellen en aan de hormonen. In dit jaar werd het ziekenhuis een soort van tweede thuis waar ik niet graag kwam maar vaak moest zijn. Het was een ontzettend zwaar jaar waar ik niet graag aan terug denk. 
Dit is het jaar dat ik de muziek van Tyler Childers ontdekte. 
Muziek is voor mij een manier om even te kunnen genieten en mij af te kunnen sluiten van de wereld om mij heen. 
En dat had ik toen heel erg nodig.
Mijn beste vriend Alex ken ik al sinds dat ik 8 maanden oud ben. Tijdens mijn ziekte stond hij dag en nacht voor mij klaar. Wij hebben niet altijd dezelfde smaak qua muziek, maar nu wel! Dit concert is ook voor hem, om hem te bedanken voor zijn steun.

Die ene dinsdagmiddag in 2021 heeft altijd een beetje een zwart randje gehad. Stichting NGNG heeft ervoor gezorgd dat 3 maart nu een hele mooie herinnering is en dat ik mag vieren dat ik er nog ben! 

Op woensdagmiddag had ik mijn wens ingediend, ik wilde heel graag naar het concert van Tyler Childers in Paradiso. Maar helaas was dit uitverkocht.
En donderdagochtend werd ik gebeld dat mijn wens in vervulling ging!
Gisteren ging ik samen met mijn beste vriend naar het concert! 
Dankzij Stichting NGNG is dit gelukt en zat ik in het kroontje van het balkon te genieten van dit concert! 3 maart heeft nu niet alleen nare herinneringen, maar een hele mooie dankzij NGNG en Paradiso! Dankjewel Ellen, Imke en speciaal Ankie (van Paradiso) voor deze geweldige avond! ❤️
Heel veel liefs, Lotte

We vinden het heel fijn dat we mede met dank aan Paradiso jouw wens uit hebben laten komen!

Dankzij donateurs kunnen wij muzikale wensen uit laten komen, dus dank je wel!