Duuk naar AC/DC!

‘Toen ik via een collega hoorde van No Guts No Glory wist ik dat dit iets voor ons was. 
Mijn zoon is ziek geworden toen hij 10 was. Van veel plassen, naar de huisarts, naar de kinderarts en door naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. 
Daar werd duidelijk dat er iets in zijn hoofd zat, maar dokters wisten nog niet precies wat het was. 
Ja, dan stort je wereld in en wordt het heel klein. 

Muziek is altijd belangrijk voor ons geweest en anders dan bij de meeste kinderen. 
Vlak voordat mijn ventje ziek werd zijn we samen naar een concert geweest van de Dijk en kreeg hij een boks van Huub van der Lubbe. 
Deze boks en het liedje ” Groot hart”  is vaak terug gekomen op moeilijke momenten. 
Maar er is nog een liedje dat tijdens  deze reis met ons mee vloog. 

Tijdens de bestralingen konden wij niet samen zijn maar kon ik alleen via een intercom praten en naar hem kijken. Terwijl de minuten voorbij tikten las ik voor uit ‘De magische apotheek’. 
Zo bleven we allebei rustig en gefocust. Zodra het sein kwam dat de bestraling voor die dag klaar was moest ik Thunderstruck van AC/DC opzetten. 
Als een musje schudde mijn held alle narigheid van zich af op dit liedje. Iedere bestralingsdag hetzelfde ritueel.

Nu AC/DC naar Nederland komt heb ik Ellen gevraagd of ze ons wilde helpen het mogelijk te maken om samen naar het concert van AC/DC te gaan. We zijn ontzettend blij dat dit gelukt is! Ondanks dat ik mij nu al heel veel zorgen maak over van alles kijk ik ook ontzettend uit naar het blije gezichtje naast me. Het wordt vast een avond om nooit te vergeten!

Mede met dank aan MOJO konden we 2 kaarten kopen voor deze show op het MIVA podium.
Lieve mama van Duuk, we begrijpen alle zorgen, maar gaan ons best doen jou zo veel mogelijk te ontzorgen deze avond, zodat Duuk het zo goed mogelijk vol kan houden, op een veilige en verantwoorde manier.
We gaan in ieder geval nooit meer vergeten hoe jouw held reageerde toen we belden om te zeggen dat hij naar dit concert kan gaan; zijn blije geschreeuw, het rennen om zijn AC/DC cape en tas vast te pakken, heerlijk!
Heel fijn dat we dit voor jullie kunnen doen.

Help jij mee om muzikale wensen uit te laten komen?