Astrid en dochter naar Douwe Bob

Een lieve vriendin stelde mij een tijdje geleden de vraag van welke muziek ik hield of waar ik veel naar luisterde op dit moment. Aangezien ik in 2022 de diagnose darmkanker kreeg en in 2023 daarbij het nieuws dat het was uitgezaaid, waardoor ik toen ongeneeslijk ziek was en muziek je helpt in zo’n proces.  
Muziek is altijd al belangrijk voor mij geweest en mijn muzieksmaak is heel divers. 
Ze kwam toen ook met de vraag: wie zou je dan nog eens live willen zien en vooral horen! 
Dat was Douwe Bob, omdat deze knapperd mij ontzettend ontroerde een aantal jaren terug op Paaspop. Op het hoofdpodium met zijn gitaar en that’s it! 
Prachtige stem, poep zuiver en ik heb daar echt staan te genieten van DOUWE BOB!

Mijn vriendin en later ook ik hadden contact met Ellen van No Guts No Glory en zij ging alles voor ons regelen. 
Ik mocht naar poppodium 013 in (verrassend genoeg) Tilburg.
Samen met mijn dochter Anouk! Maar dat was niet alles, vervoer werd geregeld, ze hadden een rolstoel klaar staan en hiervoor nog speciaal een kussen gekocht zodat ik extra comfortabel zat! Toen werd er nog een hotelkamer (suite!!!!) inclusief iets te eten geregeld zodat ik voorafgaand aan het concert ook nog even kon rusten en na het concert lekker naar bed zou kunnen. 
En als klap op de vuurpijl nog een Meet & Greet.
Dit was helemaal fantastisch!

Douwe, die ook echt tijd voor ons maakte, ge├»nteresseerd was in ons allebei en heel relaxed met ons een fotootje maakte.  
Dank je wel hiervoor lieve Douwe Bob! 
Echt zo super!
En een hele dikke DANK JE WEL voor Ellen van NGNG die dit allemaal mogelijk maakte. 
Niks was te gek of raar, ik mocht aangeven wat ik fijn vond of liever anders wilde, maar ze dachten zelf ook echt aan de kleinste details!

Ik heb echt mega super genoten van deze geweldige belevenis! Zo dankbaar dat jullie dit voor mij en mijn dochter hebben gerealiseerd! Zijn poster hangt boven het bed en zijn muziek klinkt weer elke dag door de boxen thuis! Wij genieten nog even na! 
Dank je wel, stichting NGNG!

Ontzettend graag gedaan lieve Astrid, we vinden het heel fijn dat we dit voor jou en je dochter konden doen en zijn heel blij dat je het vol hebt kunnen houden.
Want dit pakt niemand jou nu meer af.
Speciaal woord van dank aan 013, Mercure hotel Tilburg die zelfs haar kamer helemaal hadden versierd met slingers en foto’s van Douwe, Rens van V2, tourmanager Boudewijn en Douwe Bob zelf, die veel tijd maakte om Astrid en haar dochter een onvergetelijke ervaring te geven.
En uiteraard dank aan onze donateurs, want dankzij jullie kunnen wij bijzondere muzikale wensen uit laten komen.

Ons ook steunen?
Dank je wel.