Hilde naar Krezip

Hilde, Marco, Taeke (10) en Peijke (7) zijn een mooi gezin. Altijd positief en vooruitkijkend. Enorm ondernemend en ze staan altijd klaar voor een ander. Zij hebben als stel en als gezin nogal wat tegenslagen te verwerken. Marco (44) heeft beide ouders jong verloren. Dit had impact op het gezin waarin hij opgroeide. Vervolgens heeft Taeke bij zijn vroeggeboorte een hersenbeschadiging opgelopen (cp), waardoor hij moeilijker loopt, hij herhaaldelijk geopereerd moet worden en met een spalk loopt. Het is een heerlijk kind, hij heeft echter wel veel extra zorg en zij als gezin meer hulp hierbij nodig.

In 2019 is bij Hilde (42) borstkanker geconstateerd. Zij was hieraan succesvol geholpen. Echter nu blijkt dat het helemaal mis is. De kanker is terug in uitgezaaide vorm. Echt een enorme schok voor iedereen. 

Hilde haar wens is om nu nog zoveel mogelijk herinneringen te maken met haar gezin en aangezien ze een hele grote Krezip fan is, stond hoog op het lijstje om toch nog naar een show te kunnen gaan.

Deze week hebben we haar wens uit kunnen laten komen.
Niet alleen regelden we dat ze naar de show van Krezip konden gaan, ook zorgden we dat het gezin op een bijzondere manier erheen werd gereden.

Gisterenavond was ‘Verrassend’ (Marco), ‘Mooiste dag van mijn leven’ (Peijke 7 jaar), ‘Nu denkt iedereen dat wij rijk zijn’ (Taeke 10 jaar), ‘Magical en hartverwarmende dankbaarheid’ (Hilde).

En wat was het gaaf! Een enorme hummerlimousine stopt voor de deur met blauw onderlicht en enorme zitbank en met schermpjes vol muziek. De eerste keer dat ze zelfs konden lopen in een auto. En niet alleen lopen… onderweg dansend in de limo richting Tilburg. Op naar de Theatertour van Krezip. Genieten van de fantastische muziek en de geweldige anekdotes, met als hoogtepunt aan het einde een meet and greet met Jacqueline Govaert zelf, waarbij Peijke een mooie handtekening scoorde.

Happy memories

Heel graag gedaan lieve Hilde.
We wensen jullie gezin nog zoveel mogelijk tijd samen.

Help jij ons muzikale wensen uit te laten komen?