Dyon naar Tomorrowland

Ik ben Dijon Luisman en ben 33 jaar. Twee jaar geleden ben ik gaan samenwonen met mijn vriendin Imke. In de tussentijd hebben we samen een mooie reis gemaakt en daarna zouden we beide starten bij een nieuwe werkgever, maar dat liep helaas anders dan verwacht. 
Vorig jaar in februari ging ik met een vergrote keelamandel naar de huisarts. 
De huisarts vertrouwde het niet, omdat ik ook een voorgeschiedenis heb met een andere soort kanker (4 jaar geleden). 
Diezelfde middag ben ik bij de KNO-arts geweest en is er een biopt afgenomen. Een week later kreeg ik helaas het nieuws dat ik non-hodgkin had. 
Dat nieuws sloeg in als een bom, ook gezien mijn voorgeschiedenis. 
Ik zou in maart starten met een nieuwe baan, maar die plannen werden stopgezet en ik zou snel moeten starten met chemokuren. Het was namelijk een agressieve vorm, die wel goed te behandelen bleek. 
Best lastig als je beide ondernemende types bent en je leven ineens op zijn kop staat. 

Het was een pittige tijd, de behandelingen vielen mij behoorlijk tegen en soms was uitstel nodig, omdat mijn lichaam nog niet voldoende was hersteld. Na de 3e immuuntherapie en chemokuur kreeg ik een tussentijdse scan, een spannend moment. Er werd gekeken of de behandeling aansloeg en of de tumor reageerde zoals verwacht. Gelukkig was dat het geval en kreeg ik daarna nog één keer een immuuntherapie en chemokuur met daarna nog twee losse immuno kuren. Een maand na de immuuntherapie heb ik nog een eind scan gehad en die was wederom schoon. Gelukkig goed nieuws. 

Sinds mijn eerste confrontatie met de ziekte, 4 jaar geleden ben ik al anders in het leven gaan staan en probeer ik meer te leven en dingen te doen die ik leuk vind. Ik ben niet iemand die veel naar festivals gaat, maar als er een festival is waar ik ooit graag naar toe wilde dan was het wel Tomorrowland. Ik luister graag naar de muziekstijlen die op dit festival voorbij komen en daar kan ik dan helemaal in opgaan. Een bezoek aan dit festival had ik dan ook al langer op mijn bucketlist staan. Toen ik via, via iets las over de stichting No Guts No Glory heb ik dit idee besproken met mijn vriendin en heeft zij mij opgegeven. Echt supertof dat NGNG dit wel voor elkaar heeft weten te krijgen, want mijzelf is dit al meerdere jaren niet gelukt via de pre sale en de reguliere ticketverkoop. Hopelijk heb ik in juli mijn leven weer iets meer opgepakt en gaan we samen flink genieten van Tomorrowland!!

Lieve Dyon en Imke, we zijn blij dat we hebben kunnen regelen dat jullie toch naar het uitverkochte Tomorrowland kunnen gaan en we hopen dat jullie keihard gaan genieten samen!

Ons steunen?
Dank je wel!