Pien naar James Arthur!

Ik ben Pien, 19 jaar en was volop aan het genieten van mijn studentenleven totdat ik in januari 2023 gediagnosticeerd werd met acute myeloïde leukemie met een blastencrisis. 

Doordat de leukemie pas zo laat bij mij ontdekt werd, was het ontzettend spannend of ik het zou redden. Na een hele heftige behandeling met uiteindelijk een allogene stamceltransplantatie ben ik nu in remissie en aan het herstellen.Tijdens mijn tijd in het ziekenhuis was ik vaak angstig en onrustig, wat mij hielp op deze momenten was muziek luisteren en met name de muziek van James Arthur. Zijn nummers zorgden ervoor dat ik rust kreeg in mijn hoofd.

Mijn zus heeft haar stamcellen aan mij gedoneerd en op deze manier mijn leven gered, ook is ze er enorm voor mij geweest het afgelopen jaar en ik ben haar daar enorm dankbaar voor.

Stichting NGNG heeft ervoor gezorgd dat mijn wens uit kan komen: samen met mijn zus naar het concert van James Arthur! Ik wil Stichting No Guts No Glory enorm bedanken voor het mogelijk maken van mijn wens!

Afgelopen weekend hebben we deze wens uit laten komen, mede met dank aan Tivoli!

12 februari was het zo ver! Ik mocht samen met mijn zus naar James Arthur! Er waren super fijne plekken voor ons geregeld, waar ik kon zitten als het nodig was. We hebben zo enorm genoten! De muziek was heel bijzonder om live mee te maken na er uren naar geluisterd te hebben in deze heftige periode. We hebben een fantastische avond gehad! Ik wil stichting NGNG nogmaals bedanken voor het mogelijk maken van mijn wens.

Heel graag gedaan lieve Pien!

Wil je ons steunen?
Heel fijn dank je wel!