Annemarel’s wens

Mijn naam is Annemarel, 31 jaar, getrouwd met Kelvin en moeder van een prachtige dochter Mayla. 
In mei 2023 was onze dochter 8 maanden oud en zaten we midden in de verbouwing van ons huis toen ik de verpletterende diagnose kreeg: borstkanker.
Gelukkig bleek het een goed te behandelen soort zonder uitzaaiingen te zijn. Wel kreeg ik het ‘pretpakket’ aan behandelingen: 16 chemo’s, een operatie, 15 bestralingen en hormoontherapie. 
Ik ben hier gelukkig niet erg ziek van geweest en ondertussen bijna klaar met alle bestralingen. 
Tijdens mijn behandeltraject moesten we dus ook nog verder verbouwen en verhuizen, wat een behoorlijke hectische tijd was. Gelukkig zijn we gezegend met hele lieve vrienden en familie, zij stonden en staan altijd voor ons klaar en hebben mega veel geholpen met het klussen, verhuizen en oppassen op de kleine meid. Mede dankzij hen konden we in juli verhuizen. 

Daarnaast heeft mijn man Kelvin ook ontzettend veel gedaan. Zijn verjaardag is eind mei en hebben we in 2023 niet gevierd omdat we net mijn diagnose wisten. Hij heeft heel veel zelf geklust in huis, elke avond, elk weekend, zorgde voor mij en voor onze kleine meid, is elke afspraak en chemobehandeling mee geweest etc. Normaal gesproken houdt hij ervan om met vrienden af te spreken, te bbqen/braaien en lekkere muziek te luisteren, maar dit hebben we het afgelopen jaar weinig kunnen doen. Hij is echt mijn steun en toeverlaat. 
Samen luisterden we altijd naar muziek in de auto als we op weg waren naar het ziekenhuis en thuis geniet/danst onze kleine meid ook dagelijks van de radio. Heerlijk hoeveel rust en ontspanning dat kan geven!

Mijn wens is dat we Kelvins verjaardag dit jaar in onze eigen tuin kunnen vieren, met mooie muziek erbij om tegelijkertijd alle mensen te kunnen bedanken voor de geweldige hulp die we hebben ontvangen en lekker samen kunnen dansen om het leven te vieren! Stichting NGNG heeft me laten weten dat ze deze wens gaan vervullen en ik ben er mega dankbaar voor. Duizendmaal dank en ik heb er ontzettend veel zin in!

Voor Annemarel haar wens hebben we de band Plunck geboekt die deze avond maar liefst 2 keer gaat optreden. We hebben eerder gewerkt met deze band en dat beviel enorm. Omdat Annemarel aangaf echt een feest te willen met een band die het publiek aan het dansen krijgt met een breed repertoire en dat kan deze band leveren. Want de muzieksmaak van Kevin loopt namelijk uiteen van Diggy Dex tot aan Coldplay, jaren 90 en Happy Hardcore.

We hopen dat jullie even een avondje flink kunnen dansen en meezingen met al jullie lievelingsnummers!

Wil je ons steunen?
Heel fijn dank je wel!