Jolanda’s wens

Hi! Ik ben Jolanda, 30 geworden, vorig jaar, dochter van 3 en 10 jaar samen met mijn man. Inmiddels 7 jaar getrouwd. december 2021 werd er na 3 borst echo’s een tumor ontdekt.. en dat was er niet één, maar meerdere in m’n linkerborst en toch uitzaaiingen in de lever en op de botten.

Super heftig allemaal.

Maar na 6 chemo’s en nu (die begonnen tegelijkertijd) 19 immuuntherapieën verder, en anti hormoontherapie en Lucrin en Zometa etc verder, gaat het ‘goed’! Het werd kleiner en is stabiel tot nog toe.

Jolanda haar wens was om naar De Vrienden van Amstel te gaan en afgelopen week is haar wens uitgekomen!

Op 17 januari, eindelijk was het dan zo ver!! We gingen naar vrienden van Amstel live!! Als VIP! Het was fantastisch. Het Amstel dorp was al te gaaf, het eten was heerlijk, en de muziek beloofde veel goeds. Eerst was ik even bang dat ik zou moeten gaan zitten wanneer het feest zelf zou beginnen. Maar ik heb gestaan en genoten van de eerste tot aan de laatste minuut! Afterparty en al!  Nu is het bijkomen maar het was alles waard! Jullie hebben geen idee hoe dankbaar wij jullie zijn!  

Bedankt lieve lieve ngng toppers!’


Heel graag gedaan lieve Jolanda!
Lekker bijkomen nu en vooral, nagenieten!

Help jij mee om muzikale wensen uit te laten komen?
Dank je wel, want het maakt echt verschil.