Susan naar Pinkpop!

Vorig jaar 1 februari ben ik gediagnosticeerd met triple negatieve borstkanker. Een shock als alleenstaande moeder van twee lieve tieners waarvan één een ‘zorgenkind’. Ik werkte 36 uur, droeg de zorg voor m’n kinderen samen met de vader van de kids. Ik dacht vaak: “ik kan nu echt niet ziek worden”, maar – heel ironisch – werd ik dat wel. 

De diagnose was een agressieve tumor met (zo bleek na de operatie) een uitzaaiing naar m’n lymfeklier. Een zwaar traject volgde; 16 chemo’s, een operatie, 20 bestralingen en nu tot het voorjaar nog 8 chemokuren in tabletvorm. Ik ben bang voor de toekomst maar probeer me op het nú te focussen. Gelukkig ben ik meestal positief ingesteld en kan enorm genieten van het leven. Misschien wel een beetje extra na de diagnose nu ik me realiseer dat het leven niet zo vanzelfsprekend is. 

Gelukkig stond tijdens mijn ziekte de vader van mijn kinderen meteen paraat en heeft hij me heel erg ondersteund. Ik ben hem ontzettend dankbaar. Naast lieve steun van hem, mijn familie en ex-schoonfamilie, was daar ook m’n vriendin Femke. Mijn steun en toeverlaat. 

Ondanks haar eigen drukke gezin en baan, stond ze steeds weer op de stoep en nam me mee wandelen. Bracht ze een pannetje soep of nam iets lekkers voor me mee. Ze was, en is, een luisterend oor, niets is haar teveel. Ik kan echt op haar bouwen. 

We zijn al lang heel goede vriendinnen en gingen voor mijn ziekte regelmatig een dansje doen in een club op een festival. We hebben zo’n pret dan! Helaas is dit al ruim een jaar niet meer gelukt door m’n ziekte.

Ik zou haar heel graag meenemen naar een festival. Dansen, genieten, lachen; herinneringen maken en haar op een bijzondere manier bedanken voor haar steun.

Ik trok de stoute schoenen aan en stuurde No Guts No Glory een mail en heel snel ontving ik  een berichtje dat ze mijn wens zouden gaan vervullen! Ik mag met Femke een weekend naar Pinkpop! Hoe tof! Inclusief overnachting op de rustige Glamping in een fantastisch huisje – wat heel fijn is met een hoofd dat door de chemo’s snel overprikkeld is. 

Wat een cadeau! Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben. Lieve mensen van NGNG; ontzettend bedankt! We gaan het leven vieren op Pinkpop.

Liefs Susan X

Lieve Susan, we gaan het heel mooi maken op Pinkpop!
Lekker je eigen plan trekken met Femke en als het nodig is om even te rusten, kom je backstage chillen in de NGNG cabin die we daar mogen hebben met dank aan Pinkpop en Mojo.

Wil je ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!

Er zijn overigens nog kaarten te koop voor het festival https://www.pinkpop.nl/.
Mocht je er eentje kopen, vergeet dan niet het vakje aan te klikken met ‘donatie aan NGNG’.
Dat kost jou €2,50, maar MOJO verdubbelt élke donatie dus dit helpt ons enorm!

Dit geldt overigens voor alle concert- en festival tickets die door MOJO georganiseerd worden en verkocht via Ticketmaster.