Lina’s wens

In juni 2020 kreeg Lina (toen 4 jaar) de diagnose neuroblastoom. Een heel zwaar behandeltraject volgde. Twee jaar lang leefden we tussen hoop en vrees. Er kwamen veel complicaties om de hoek kijken maar Lina sloeg zich dapper en ijzersterk overal doorheen. In februari 2022 mochten we het behandeltraject dan ook afsluiten met de bloemenkraal. Deze kraal krijgen kinderen in het Prinses Máxima centrum als ze klaar zijn met hun behandeling. We wilden dat jaar een groot feest geven, het zogenaamde “bloemenkraal feest” maar dit is er door omstandigheden helaas niet van gekomen. 

Lina kreeg elke 3 maanden een controle, en dit ging anderhalf jaar lang goed. Totdat in juni 2023 onze wereld weer instortte. De kanker bleek terug, weer moest ze een zwaar behandeltraject ondergaan. Wederom heeft ze zich hier weer ijzersterk doorheen geslagen. Afgelopen maand mochten we het traject weer afsluiten. Als alles goed is, zal Lina deze maand wederom de bloemenkraal ontvangen.

Dit jaar staat er wél een groot feest gepland. Lina is al van kleins af aan een enorme liefhebber van muziek. We komen zelf uit Zuid-Limburg en hebben honderden ritjes met de auto naar Utrecht (hier ligt het Prinses Máxima centrum) erop zitten. Tijdens de autoritten staat de muziek altijd hard aan en Lina zong altijd uit volle borst mee, hoe ellendig de situatie ook was. Muziek heeft haar echt door de zware periodes heen geholpen. Ze wordt volgende maand 8, Inmiddels hoeft ze een liedje maar 1 keer te horen en ze zingt het feilloos mee. Opa rijdt het liefst een rondje extra omdat hij zo van haar kan genieten als ze zingt 😉

In april staat haar Bloemenkraal Feest gepland. Het feest waar we zo ontzettend naar uitkijken. Dankzij NGNG komt er deze dag een speciale kinder DJ show, zodat Lina samen met haar vriendinnen, neefje en nichtjes helemaal uit haar dak kan gaan. Hierbij krijgen we ook nog een photobooth aangeboden om mooie herinneringen vast te leggen. Wat zal ze gaan genieten! We zijn de stichting ontzettend dankbaar voor deze mogelijkheid.
Nancy

We gaan er alles aan doen om Lina een prachtig muzikaal feest te geven!

Wil je ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!