Hilde’s wens

Debbie, een goede vriendin van Hilde schreef ons namens vrienden en familie:

Hilde, Marco, Taeke (10) en Peijke (7) zijn een ongelofelijk mooi gezin. Altijd positief en vooruitkijkend. Hartstikke ondernemend en ze staan altijd klaar voor een ander. Zij hebben als stel en als gezin nogal wat tegenslagen te verwerken. Marco (44) heeft beide ouders jong verloren. Dit had impact op het gezin waarin hij opgroeide. Vervolgens heeft Taeke bij zijn vroeggeboorte een hersenbeschadiging opgelopen (cp), waardoor hij moeilijker loopt, hij herhaaldelijk geopereerd moet worden en met een spalk loopt. Het is een geweldig kind, hij heeft echter wel veel extra zorg en zij als gezin meer hulp hierbij nodig.

In 2019 is bij Hilde (42 jr.) borstkanker geconstateerd. Zij was hieraan succesvol geholpen. Echter nu blijkt dat het helemaal mis is. De kanker is terug in uitgezaaide vorm. Echt een enorme schok voor iedereen. Ze is op onderzoek uitgegaan, maar dat mag allemaal niet baten. Ze is ontzettend strijdvaardig, gaat niet bij de pakken neerzitten, en wil het juist goed voor haar man Marco en de kids achterlaten en regelen. Het huis is helemaal af en ze is zoveel mogelijk zaken aan het voorbereiden. Daarnaast wil ze ook ruimte bieden aan iedereen. Ook bij haar vader is afgelopen jaar de rotziekte vastgesteld. Hij heeft onlangs een enorme zware operatie gehad, waardoor het niet lukte om even aanwezig te zijn op het feestje ter ere van de 12,5 jarige bruiloft van Hilde en Marco. Dit feest hebben we op 23 december jl. met elkaar gevierd met een lach en een traan. Mega speciaal om dit samen met familie en vrienden te organiseren. Wat een knalfeest was dat! Jacqueline Govaert, Hilde is haar grootste fan, had op deze avond een persoonlijke boodschap voor hen. Een fantastisch gebaar. Herinneringen maken dat is wat nu telt en daar zijn ze volop mee bezig

We gunnen ze nog enorm veel mooie momenten met haar gezin, haar vader, moeder, zus en geliefden. We hebben daarom de stichting NGNG benaderd om een mooie (muzikale) herinnering voor dit prachtige gezin te realiseren. Ze mogen met behulp van deze fantastische stichting met het hele gezin naar een live voorstelling van Krezip. Making it a memory … (liedje van Danny Vera en Krezip)

Hilde mag binnenkort met haar gezin naar Krezip, live in het theater. We zorgen dat het gezin zo onbezorgd mogelijk kan gaan genieten van deze avond.

Wil je ons steunen?
Heel fijn, dank je wel!