Astrid naar Douwe Bob

Hoi! 
Ik ben Astrid van der Heijden, 49 lentes jong, getrouwd met Werner en ik heb 2 prachtige kinderen uit een eerder huwelijk. Mijn zoon Rick van 18 jaar en dochter Anouk van 16 jaar oud. 

Vorig jaar augustus kreeg ik heftige buikpijn en na een opname op de SEH en een scan kwam de diagnose darmkanker met uitzaaiingen naar de lever. In eerste instantie was dit te behandelen en dus ben ik gestart met chemo’s en daarna 2 operaties aan mijn lever en darm om de tumoren te verwijderen. Ik was blij dat het achter de rug was en had heel veel zin om mijn leven weer op te pakken. Helaas kwam in maart uit de scan dat er inmiddels toch uitzaaiingen zaten in mijn longen waardoor ik helaas niet meer te genezen ben. Vanaf dat moment ben ik zo intens gaan genieten van de dingen die op mijn pad kwamen. Topfit was ik toen dus ik heb alles met beide handen aangepakt, met mijn mannetje, kids, zusje en andere lieve familieleden en vrienden echt genoten van 3 dagen Paaspop, een wandelweekend met mijn ouders en zus in Trier, met mijn dochter naar Harry Styles, vakantie Turkije met ons gezin, met mijn tante en oom naar Bruce Springsteen, mijn 49e verjaardag goed gevierd, met ons gezin een gave ballonvaart, een boudoir shoot en als hoogtepunt vroeg mijn mannetje mij ten huwelijk en zijn wij op 24 juni j.l. getrouwd! 

Een prachtige, geweldige, niet te bevatten gave dag! Het mooiste weer van de wereld, ik was fit, fijne familie en vrienden om ons heen, beter kon niet!
En op het juiste moment gepland door mijn mannetje want 3 weken later kwamen er ernstige klachten en bleek ik veel nieuwe uitzaaiingen te hebben in mijn bekkengebied. 
Hiervoor ben ik nu weer bezig met behandelingen.

Door na te denken en ook te bespreken, want wij zijn echt heel open over dit onderwerp zowel mijn traject als de dood, kom je er nog meer achter wat muziek in deze tijd met je doet! Muziek zorgt voor besef, voor rust, voor verdriet maar vooral voor blijdschap. De eerste keer dat ik na een aantal heftige kuren weer in mijn auto stapte en de vrijheid voelde en weer een klein stukje onafhankelijkheid is niet te beschrijven. Op dat moment was het nummer This world is our home van Douwe Bob op de radio! Het geluid vol open, en tranen van geluk maar ook van besef dat ik nog niet zover ben om iedereen los te laten die mijn lief zijn. 

Een aantal jaren geleden liep ik op Paaspop per toeval de Apollo tent (mainstage) binnen op het moment dat Douwe Bob daar optrad.
Ik was alleen, zocht een mooi plekje in de menigte en heb daar met volle teugen staan te genieten van zijn muziek! Wat een stem, zo zuiver en zo mega f*cking goed live! Ik was echt onder de indruk. Daarna ben ik zijn muziek blijven luisteren en kan ik hier in goede en minder goede tijden mijn emoties in kwijt. 

En nu mag ik weer live van hem gaan genieten dankzij mijn lieve vriendin Alexandra die voor mij contact zocht met No Guts Go Glory. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik samen met mijn man of dochter bij zijn concert in februari kan zijn! Echt heel blij mee en dankbaar dat dit voor mij geregeld wordt! 
Ik ga genieten en stiekem hoop ik op een Meet & Greet met deze knapperd! 🩷
Veel liefs Astrid

We vinden het heel fijn dat we op de valreep van het jaar nog hebben kunnen regelen dat Astrid naar dit concert kan binnenkort en gaan er alles aan doen om het zo bijzonder mogelijk te laten worden.

Help jij ons muzikale wensen uit te laten komen?